То репелента от колата не слиза! Само да видя да не е изфирясал нещо
И аз имам спомени от местните комари, няколко дерета по източно, без да конкретизирам. Тегави са много.
_________________ Нищо не е свършило, докато не е приключило
Чет Юли 09, 2015 10:34 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3384 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Здравейте.
Ще пътува ли някой за х."Бъндерица" още в петък вечерта? Да речем тръгване около 19-20 часа?
Идеята е да се комбинираме за транспорта, а не колите да пътуват полупразни.
Засега в моята кола има 3 свободни места, но нямам нищо против да се возя и в нечия друга кола.
Възнамерявам в събота да мина по Кончето, Котешкия рид, връх Дуниното куче и Котешкия чал (животинска тематика ). Затова е по-добре да се пътува в петък вечерта, за да може в събота да се тръгне рано и съответно рано да се слезе за форумната среща. Но ако се налага, ще се тръгне с колата и в събота рано сутринта.
За срещата - огън трябва задължително да има. Завирането по тесни "барчета" лично мен не ме привлича. Големите евтини порции и ярките звезди на къмпинга обаче - да. На хижа "Вихрен" миналата събота беше над 10 градуса преди полунощ. Комари нямаше (може би защото вееше вятър).
До скоро!
Хубави планове...ама като изпълнение....
Нед Юли 12, 2015 8:26 pm
dido
fena73 написа:
stefan_iliev38 написа:
Затова е по-добре да се пътува в петък вечерта, за да може в събота да се тръгне рано и съответно рано да се слезе за форумната среща.
Хубави планове...ама като изпълнение....
_________________ Бутам след осмата бира
Нед Юли 12, 2015 10:38 pm
SHOGO
Какво се заядате с човеко бре, да не е нещо извънредно станало.
Туи си е стандартно,"Класическо"изпълнене на Стефчо и Деси.
Да не сте от друг клон на форума, от съседните нам държави и да ги виждате за първи път ?
Пон Юли 13, 2015 12:15 pm
tortomanin
Какво се заядате с човеко бре, да не е нещо извънредно станало.
Туи си е стандартно,"Класическо"изпълнене на Стефчо и Деси.
Да не сте от друг клон на форума, от съседните нам държави и да ги виждате за първи път ?
А той(те) да не се виждат за сефте че да афишират небъдни заявки????
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети