Понеже виждам, че дискусиите по същество вече приключиха, а и за да не се нарушава добрият тон на форума и за да не се измества фокусът на обсъждането в посока пререкания и оспорване на нечие мнение, помолих модераторите да заключат темата.
Благодаря на всички за проявения интерес към похода и темата, благодаря на тези, които се включиха в тазгодишната проява, а на тези, които пропуснаха да го направят поради лошото време, бих им казал да не съжаляват. Животът нито започва, нито свършва с този поход. Догодина ще го има пак!
Бъдете здрави!
Сря Авг 06, 2014 12:16 am
EXIIIT
+1
Сря Авг 06, 2014 2:31 pm
Весела Ягодова
Начииии, Иване, просто нямам думи !
То бива, то може, ама това твойто на нищо не прилича.
Или, както се пее в онази песничка: "Иване, защо го направи, Иване, ти имаше всичко...".
Явно имаш някакви скрити заложби, които обаче вече не са скрити.
Като за първо участие на първо място и то в рамките на 12-13 ч. хич не е зле
А си беше едно нормално момче навремето
Браво, евала, не знам какво да кажа повече, много се кефя !
Сря Авг 06, 2014 5:52 pm
EXIIIT
И кой е този Иван? Ще сведете ли до знанието на лаиците кой е Иван??
Чет Авг 07, 2014 9:11 am
zezo
Един дет закусва по половин прасе и каса бира
Чет Авг 07, 2014 6:05 pm
Ilko
Мисля, че става дума за колегата Иван Гърбев. Поздравления и от мен за 1-вото място
Чет Авг 07, 2014 6:07 pm
Slav
Ilko написа:
Мисля, че става дума за колегата Иван Гърбев. Поздравления и от мен за 1-вото място
Мда, а аз пропусках целенасочено тази тема и чак сега разбирам. Сега си и навързах Витошкия рън на Иван с този от Белмекен - чета чета и не вярвам на очите си. Зачудих се на тоя човек толкова много ли са му писнали планините, че скача в спортните прояви. Че и Суунтото се вписва в цялата схема. И днес разбрах защо. Поздрави за постижението и от мен.
Чет Авг 07, 2014 6:46 pm
Станислав
Докато не са заключили темата
Докато не са заключили темата и докато модераторите се върнат от отпуск (вероятно това е причината това все още да не е направено) да вметна нещо накратко, за да избистря нечии разбирания:
Този поход не е спортно мероприятие. Вероятно поради същата заблуда, модераторите бяха преместили темата в "Спортни прояви" и тя престоя там известно време. Помолих ги да я върнат обратно в раздел "Стара планина". И съм им много благодарен, че го направиха. Защото това си е просто един поход като всички останали. По принцип във всеки поход има два компонента - спортно-технически и естетически. При спортните мероприятия вторият компонент малко или много се загърбва за сметка на по-високите постижения които се целят по първия. Философията обаче на СтаРа Планина 100х24 никога не е била насочена към загърбване на естетическата страна на това мероприятиие. Напротив, маршрутът е така подбран, че да премине през най-хубавата и красива част на планината. И затова ми е малко странно, когато чета и слушам отзиви от похода фокусиращи се върху постиженията и неглижирайки естетиката на природата и планината.
Тук може да се пише много по тази тема, аз исках да се изкажа изцяло само по начина, по който държа да възпримате това мероприятие. Мнението ми не е породено от нечии конкретен отговор, то е събирателно отражение на може би преобладаващото отбелязване на тази проява. Пак повтарям, това е един обикновен поход. Да, по-продължителен, да, поставящ на изпитание духът и издръжливостта на участниците, но в никакъв случай това не е чисто спортно мероприятие.
Добре. Изтрих се Съжалявам Ние от долната земя вече ще мълчим До next time
Последната промяна е направена от Dimo Kolev на Чет Авг 07, 2014 11:07 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Чет Авг 07, 2014 9:52 pm
kibik
Димо Колев,
какво инспирира в теб желанието да изкажеш "компетентно" и в тази тема?
Хал-хабер си нямаш от идеята и духа на мероприятието!
Хайде спрете да акате в темата, а?
Чет Авг 07, 2014 10:53 pm
igurbev
Re: Докато не са заключили темата
Станислав написа:
Напротив, маршрутът е така подбран, че да премине през най-хубавата и красива част на планината. И затова ми е малко странно, когато чета и слушам отзиви от похода фокусиращи се върху постиженията и неглижирайки естетиката на природата и планината.
Проблемът е, че естетите са твърде пестеливи на отзиви в случая. От там идва всичко.
На мен лично ми харесва да получавам похвали.
Чет Авг 07, 2014 11:27 pm
Пчелата Жужа
Re: Докато не са заключили темата
igurbev написа:
Проблемът е, че естетите са твърде пестеливи на отзиви в случая. От там идва всичко.
На мен лично ми харесва да получавам похвали.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети