ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Отново бой на „ТЕВНО” по тевно…
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Отново бой на „ТЕВНО” по тевно…
Автор Съобщение
radi

Местожителство: Варна

Мнение Отговорете с цитат
Ако ти се услажда - заповядай - знаеш мястото и обекта. Не си падам по гейове, пънкари или биещи на очи шипове и т.н., аз ще пропусна.
Мисля, че ставаше дума за най-обикновени ритници и хвърляне в близката кална вада.
Вто Юли 19, 2011 2:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

radi написа:
... Но пък може да набием хижаря! Нищо лично, в името на планината. Аз не се бия с хората, но в случая може. Още един трябва за помагач да си разделим някой да обира пищовите и ножове дето ще ги вади докато върви работата, другия да бие.

що бре, какво ти е направил човека ?

Вто Юли 19, 2011 4:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Pirin Botev

Местожителство: Razlog

radi написа:
Ако ти се услажда - заповядай - знаеш мястото и обекта. Не си падам по гейове, пънкари или биещи на очи шипове и т.н., аз ще пропусна.
Мисля, че ставаше дума за най-обикновени ритници и хвърляне в близката кална вада.

Не знам по какво си падаш но така описаната от тебе картинка мяза на садо-мазо сюжет.
С други думи стегни се, и ако ти се бие а не си падаш по тн и тн и тн има разни отдушници за насъбралата се в жилите ти енергия. не къчове в планината
Иначе, не е зле да се организира един кален бой в даутово езеро. например

Вто Юли 19, 2011 6:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
radi

Pirin Botev написа:
... затова предлагам да си носим бичове с шипове, кожени панталони - силно прилепнали, и мацките да имат и белезници
Уаууу!

Ку куу, греша ли като чета или това аз го писах? (това е за колегата Пирин Ботев - да си нагласи зрението и да вижда)

Ама не го бийте човека, може даже да му помогнете и да качите по няколко кила водка/ракия за да стане "ноу яко" горе. На мене нито ми се бие, нито ми се занимава с фолклорни типове от долен вид. Но понеже стана дума - казвам какво ще свърши работа по най-лесен начин.
Вто Юли 19, 2011 9:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radi

Май на вас двамата писатели ви се привиждат доста често жени и кожени дрехи? Как пък ме сложи в един кюп... и реши, че се бия с хората. Ясно как де - българин му кажи и повече няма нужда.

Трудно ще видим работеща идея по темата, претендирам, че моята е доста близко до най-доброто възможно решение.
Сря Юли 20, 2011 7:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pirin Botev

За да сложа и аз точката по тази тема и то сериозно, ще ти кажа Ради, че ако ти, или който и да е тръгне да се бие и разправя с хижари и тн, ще заприличаш именно на тези, които сега коментираме, и разлика между вас аз няма да намеря. Така че, това не е начина - според мене. Лично аз избягвам такива компании и местаSmile това исках да кажа, останалото беше бъзик и майтап

Сря Юли 20, 2011 9:18 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
radi

Майтап, но на Тевно и вече доста друг места е отврат. Дали ще слезем до тяхното ниво - ами някой трябва да бръкне в калта за да отпуши канала. Само с благословии от позицията на висша класа богове няма да стане.
Това е положението, идва времето на паплачта и там с ръкавици не става да се решават проблеми. Лекува ги боят и естественият подбор, но минава време.
Моето решение е като на много други - не ходя по такива места. Просто отбелязах кое е най-осъществимо, очаквах мнение за това, не безмислено писане на букви.
Сря Юли 20, 2011 11:57 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pirin Botev

Venceremos!!!

Сря Юли 20, 2011 1:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dido

Мнението е следното - ако искаш да организираш бой на Тевно езеро с банскалии, не умееш да се биеш и не носиш на бой - не се пробвай и не говори празни приказки.

Сря Юли 20, 2011 2:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Много мразя да чета теми с побоища. Защо непременно с бой? Не може ли с умни приказки? Разбира се може, но на някои хора речника е много кратък. Ами така е, боя го измислили някои простаци, дето не им стигали думите. Пък и не може два остри камъка да мелят брашно.

Балкана символ на цял полуостров
Сря Юли 20, 2011 3:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radi

meco puh написа:
Много мразя да чета теми с побоища. Защо непременно с бой? Не може ли с умни приказки? Разбира се може, но на някои хора речника е много кратък. Ами така е, боя го измислили някои простаци, дето не им стигали думите. Пък и не може два остри камъка да мелят брашно.

Хайде мечо, кажи няколко умни изречения като за Тевно езеро.
За Дидо - няма нужда да се биеш с банскалии, а с един идиот. И пак да повторя - споделих си виждането какво може да му въздейства. Ще се развам някой да ме опровергае с по-добро предложение. Май мечо пух е на път да успее, да видим какво ще ни предложи.
Сря Юли 20, 2011 5:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Е що реши, че е идиот човека, познаваш ли го ?

Сря Юли 20, 2011 6:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Pirin Botev

Не го познавам въобще хижаря на Тевно - но и двата пъти когато спах там ми се видя свестен човек, пък и ако е решил да продава алкохол на заслона, кво и виновен че някои се напиват без мярка.....то и да се качиш на Вихрен и да задимиш е супер простотия , ама всеки си решава за себе си Sad

Сря Юли 20, 2011 6:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Psychosapiens

Местожителство: Пловдив

[OFFTOPIC]
С тия идеи побоища темата заприличва на тема от форума на teensproblems.net Smile
[/OFFTOPIC]

Сря Юли 20, 2011 6:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
radi

Да вземем да отложим този въпрос. Като му дойде времето, или Пирин ще е кочина, или ще сме се преместили, или в Бг ще се е появила работеща държава. Човекът там иска пари - естествено - и като са му орязани, печели от каквото падне. Не може да се промени това. Ако нещо трябва да стане в момента, няма нормален начин.
Дано да чуем нещо добро от писалите напоследък, които не харесват животинските методи.
Сря Юли 20, 2011 11:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 5 от 6

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.