Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3401 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
vaskoo написа:
...
Ето и част от липсващите засега, дано се появат, макар да са заподозрени в други неотложни ангажименти:
...
Стефан - като не дойде той, не знам кой друг ще се съгласява така безропотно с всяко мнение или твърдение.
...
Като гледам прогнозите за времето - тази събота и неделя май освен за форумни срещи - за друго не става.
А и ще ви трябва някой фотограф, който да е в състояние да държи стабилно фотоапарата и да прави снимки.
Засега планът (ако не се обърка нещо и да бъда възпрепятстван) е да пътуваме с Венко (vvvv70) в събота сутринта.
Засега прогнозите за времето са, че ще вали обилно следобедите и двата дни, но кой знае - може и да не се сбъднат.
Не знам дали дъждът ще позволи да се изкачи нещо в района, но нищо не пречи да се направи опит - например Персенк.
Ако някой иска да се присъедини към нас (или ние към него), ще се радвам на компанията. Телефонът ми е 0876 38 38 55.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Чет Май 30, 2019 11:44 am
EXIIIT
Стефко, ако ще ми идваш само за някакви си 800-900 снимки като предният път / че дори не ги и видяхме/ хич и не тръгвай.
Чет Май 30, 2019 2:28 pm
vaskoo
stefan_iliev38 написа:
Ако някой иска да се присъедини към нас (или ние към него), ще се радвам на компанията. Телефонът ми е 0876 38 38 55.
Да подсетя за горното - Иво ще пътува в събота с една дружка - може да се комбинирате.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Чет Май 30, 2019 2:55 pm
Алекс.Йо
Весело да си изкарате!
Чет Май 30, 2019 9:40 pm
ivailo.hr
vaskoo написа:
stefan_iliev38 написа:
Да подсетя за горното - Иво ще пътува в събота с една дружка - може да се комбинирате.
Едва ли. Не искам да завися от някого или някой да зависи от мен, освен хората, с които си ходя редовно.
Чет Май 30, 2019 11:53 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3401 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
ivailo.hr написа:
Едва ли. Не искам да завися от някого или някой да зависи от мен, освен хората, с които си ходя редовно.
ivailo.hr написа:
Пиши ме мен засега + 1 (не е женица, еле па сгодна) - 1 нощувка.
О-о-о-о, не искаш да зависиш от никого, така ли? Ами тогава защо искаш да си зависим от нощувката? Защо не спиш навън, като истински планинар?
Пет Май 31, 2019 7:59 am
EXIIIT
А, че ти къде мислиш ще спи Иво.
То Вие двамцата ако спите вътре ще падат камъни сигурно от небето.
Пет Май 31, 2019 8:41 am
ray
В баирите над мястото на сбирката днес следобед голям дъжд, с всичко както си му е редът. Съмнявам се, че ще се размине само с това. Но дори и да е така ще бъде много мокро ... все пак това е сериозна планина, а не са някакви пирински мрамори или чепънски карст.... та да си знаете. С една дума - само за сериозни мъже е.
Последната промяна е направена от ray на Пет Май 31, 2019 3:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Май 31, 2019 9:09 am
vaskoo
ракиена абстиненция прозира от последните постове, че на Ники му скъпо винцето
Скоро, скоро ...
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пет Май 31, 2019 10:37 am
EXIIIT
Отивам да точа винцок, да набия жената и децата и къв 18,00 тръгвам
Пет Май 31, 2019 11:58 am
ДИАНА
Хайде, тук Пороят премина и към Родопите се изясни!
Чисти от прахоляци ще ви посрещнат пътищата, а гората - свежа.
Дано това да беше очакваното лошо време в нашия край, за да не заседнете само "У Нико"!
Ако успея да дойда утре за няколко часа, а ако не се видим - Весел Празник, Планинари!
_________________ Жена се милва до зори, планина се до пладне минава.
Човек със знанията си прави от планината или приятел, или враг.
Пет Май 31, 2019 3:01 pm
vaskoo
Пацко излочи ракията вече, ние рАботим още ... няма да засядаме, от къщата до барбекюто си е сериозен преход, има и денивелация даже.
Ако не забравя да си взема ярето, времето ще е подходящо и хубаво. Наздраве!
Пет Май 31, 2019 3:57 pm
ivailo.hr
stefan_iliev38 написа:
ivailo.hr написа:
ivailo.hr написа:
Пиши ме мен засега + 1 (не е женица, еле па сгодна) - 1 нощувка.
О-о-о-о, не искаш да зависиш от никого, така ли? Ами тогава защо искаш да си зависим от нощувката? Защо не спиш навън, като истински планинар?
Отговорът се съдържа във въпроса - защото не съм истински планинар, а само член на аматьорската детска лига...
Пет Май 31, 2019 10:47 pm
vaskoo
Благодаря на всички посетили мероприятието!
Недошлите имаха такива поводи, предполагащи по-нататъшна почерпка за здравето на близките хора и за рахатлъка на списващите тук пияници.
ДИАНА - голямо БЛАГОДАРЯ за почерпката, която донесе!!! Аз и семейството се почерпихме и я споменахме със здраве!
Благодаря на Ники за обработката на ярето и помощта в кухнята! Винцето (от скъпото остана), ще го пием тайно след няколко дни. Наби децата и си тръгна рано-рано в неделята.
Надявам се, че Пацко не се сърди че беше по-малка стая, това беше да не му бяга мнгоо жената докато я бие, или тя него.
Благодаря на Петьо, че беше вързал кръвожадният звяр (кучето си) във форумния кемпер, та да може селото да спре подготвената евакуация заради страховитото животно ... и за приятната компания най-вече!
Кент-а ловеше покемони, кешове и недай си Боже кърлежи ... качи се от селото до Цирикова църква, само за да чуе едни самодиви по звънящ от храстите телефон.
Стефан с Венко се материализираха в момента на изваждане на печеното от фурната.
Иво пак не влезе в каньона под Цирикова църква, цял ден замерваше пътеки около Чукуркьой, накрая гепи ракията и си би камшика.
На Кабата течеше купон, форумното присъствие в района налази връх Цирикова църква и се оттегли набързо по разни цепки, откривайки нестопен сняг. Спускането в каньона беше забавно.
Снимки много не правих, за да няма от какво да се срамува детето един ден като порасне
Благодаря на всички, които дойдоха! Беше хубаво преживяване. Сладки приказки, чак не ни се тръгваше... На Васко специални благодарности за организацията. Малко снимки.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 5 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети