Да съживя една стара тема... Прекрасният пътепис на Стефан послужи като вдъхновение на мен и приятел също да направим Рилската дузина - но в лятно време, с начало х. Мусала и край - х. Грънчар. Хвана ме малко шубе към края на Трионите, но със сигурност си струваше.
Вто Юли 02, 2024 9:34 pm
kaloyanv
Rocknmather написа:
Да съживя една стара тема... Прекрасният пътепис на Стефан послужи като вдъхновение на мен и приятел също да направим Рилската дузина - но в лятно време, с начало х. Мусала и край - х. Грънчар. Хвана ме малко шубе към края на Трионите, но със сигурност си струваше.
Супер, това е преход за няколко часа, особено ако се започне от х. Мусала както е написано. Зимата според условията може да варира пак от няколко часа до бедстване .. Все пак ако сте толкова вдъхновени е хубаво да споделите и вашата емоция и разказ, за да се надъхаме и ние ..
П.С - но е хубаво че си намерил тази тема, струва си да се разгледа и предишния разказ и снимки.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети