Пътят е добър до Нехтеница, в края на август минахме оттам.
Якорудски езера и въобще цялата югоизточна група циркуси там е страхотна.
Съгласен.
А пък горната част на циркуса на Малка Баненска река е тунел във времето. Метка те 100 години назад. И всичко си е там. И пътеките, и стоката, и кучетата, и колибите, и природата. В уникален синхрон.
Общо взето петте поредни циркуса до х.Грънчар са уникални. Един с един не си приличат.
"КОЙ?"
Около Трещеник има доста имоти собственост или ползвани от "КОЙ?", така че пътят ще е винаги добър за всякакво превозно средство.
Сря Окт 28, 2015 10:41 am
didkopitko
Уважавам планината, особено Рила ми е любима. Но понеже през повечето време нося на гръб един 15-килограмов малък планинар, а ми се ходи към Рибни и всички красоти в района, ще питам, с риск да ме нахулят.
Възможно ли е, среща ли се по пътя, някой да ни извози в поне едната посока, ей така без предварителна уговорка. Август месец. Нямам кола за трошене. Мисълта ми е, ако се позавъртим и поогледаме на Кирилова поляна, дали бихме намерили кой да ни хвърли до Тиха Рила?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети