А пък на Вихрен тази седмица е сложен много красив и голям Швейцарски флаг. Миналата седмица го нямаше .. Вятър има доволно, но пък е топло. От снега има само лека следа в сянката на север.
Интересно - алпийци (швейцарци) на Вихрен, много мило от тяхна страна. Що не го снима тоя флаг?
Пон Окт 05, 2020 3:20 pm
аngel
Пчелата Жужа написа:
kaloyanv написа:
А пък на Вихрен тази седмица е сложен много красив и голям Швейцарски флаг. Миналата седмица го нямаше .. Вятър има доволно, но пък е топло. От снега има само лека следа в сянката на север.
Интересно - алпийци (швейцарци) на Вихрен, много мило от тяхна страна. Що не го снима тоя флаг?
Може да са : Червеният кръст , Малтийският орден !? Може пък да откриват нова аптека горе
Може да са : Червеният кръст , Малтийският орден !? Може пък да откриват нова аптека горе
ДИАНА написа:
Дими, вчера качихме съседа Полежан. Снегът е факт.
На върха между камъните са се запазили снежни купчинки от първия сняг.
Вятърът беше леден, на моменти - ураганен. До обяд мъглата даваше оскъдни гледки, по обед просветна за радост.
Джангалът близък и далечен беше най-обсъждан. Все пак, най-лесно изкачването го определиха откъм Тевно, по оранжевите точки.
Успех и дано ти се улучи хубав ден от циганското лято!
Аз от Тевно Дженгал съм го качвал. Имаше малко сняг и доста лед. Идеята ми е да го кача пак от там и да пусна към Попово и да завъртя един кръг. Всичко това разбира се, ако ми се усмихне късмета, че има много ако.
DimSimeonov написа:
ДИАНА написа:
Вятърът беше леден, на моменти - ураганен. До обяд мъглата даваше оскъдни гледки, по обед просветна за радост.
Джангалът близък и далечен беше най-обсъждан. Все пак, най-лесно изкачването го определиха откъм Тевно, по оранжевите точки.
Аз от Тевно Дженгал съм го качвал. Имаше малко сняг и доста лед. Идеята ми е да го кача пак от там и да пусна към Попово и да завъртя един кръг. Всичко това разбира се, ако ми се усмихне късмета, че има много ако.
Тази "пътека" от Попово езеро е по-добре да се качва, когато е сухо, а вече не е. Има доста стръмни участъци. И сняг има по високото, при сняг не става за минаване.
Пет Окт 09, 2020 10:36 am
Antoon
DimSimeonov написа:
ДИАНА написа:
Моето мнение е, че е по-добре да се направи наобратно кръгчето - качване от Попово и слизане по точките. Когато аз го качвах от Попово, имаше едно прагче, което като го качих и погледнах отгоре и реших, че няма да слизам от там, хвана ме шубето. По точките слязох без проблем. Това при сухо време, де.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети