Снимките на всички са страхотни ! И районът също е страхотен...
Ето малко снимки и от мен, и тази неделя имаше добра видимост, както при вас, но беше доста топло и снегът се беше размекнал. За съжаление, май тъкмо се порадвахме на зимата, и идва пролет.
........................
Разгеле.
О, Мангър! Три недели младите мераклии
как на Мангъра се точат. Безбожките долини
трепетно повтарят на дирника ревът.
Пристъпи непоколебими. ....найсетий път
планинари лазят по снагата дива,
и снегоходки я тъпчат и пот не попива.
Бури подир бури! Рояк след рояк!
........
А, как ми се приходи и на мен, да си прочистя дробовете от мръсният въздух от големия град. Никога не съм ходил на планина, нито на хижа, но от видяните снимки ми се прииска и аз да отида...
Тук, попаднах на още няколко снимки на Безбог http://www.trivago.bg/index.php?&pagetype=images&q=bezbog
В сайта има няколко снимки, мнения и много заклети пътешественици
Регистриран на: 29 Юли 2009 Мнения: 280 Местожителство: ГРАД ДОБРИНИЩЕ
Супер преходче и супер снимки що не сте се обадили че ще ходите щеше да дойда със вас.
_________________ Пирин планина номер 1
Вто Апр 06, 2010 7:13 pm
Дженгала
Здравейте,
през изминалия уикенд бях на х.Безбог и се разходихме до Полежаните. Снегът в района е много малко... Много клек се показва. Ние успяхме да се качим до Полежан и Малък Полежан покрай дървения кол, разположен малко след Безбожкия превал в посока Поповото езеро. Там се отклонихме вдясно и покрай границата с клековото поле излязохме на билото между вр.Безбог и вр.Полежан. Просто давам за информация за най-лесно качване на Полежан с оглед на терена в момента. В неделя се опитахме да се качим на вр.Безбог директно от хижата, но нямаше смисъл да се мъчим - снегът е малко, но неулегнал и на места затъвахме почти до коляно, а и не успяхме да улучим вярната просека през клека по склона към вр.Безбог...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети