Ми не ми е било студено само по котки , вятъра си беше много гаден почти до горе стигнахме малко преди това се отказахме на една скаличка Ма пък как вървеше скъпото вино не е истина
Преди година - януари 2021:
Станислав Атанасов /Мечо/ и Ирена Цветанова:
Тежък неделен алпинизъм на Езерния лед/ стена: първите две въжета на леда са супер, всичко е цветя и рози, щастлива съм, въпреки че умирам от студ и ми пада лед на главата (това си е по default). Излизам от леда и потъвам в сняг на захар ( сега разбирам от къде се е изсипала тая лавина в качулката ми докато катерех 2-ро въже). Мисля си, сигурно ще слизаме, но Мечо казва "бягаме наляво по стената", ок сигурно знае къде сме."
Пламене, това са по-скоро единични събития. Митко не знам отколко време не я е правил тази програма. Там в на Мечката писанията, по-скоро да е било като сериозна уплаха. Другите също са ходили по веднъж или поне не са писали, да са ходили редовно. Малко рисково идва явно в последните години заради времето и както писаха вече, няма много постоянни мераклии.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети