Иконката беше намек да не излизате от добрия тон. Остави хората да преценяват всеки за себе си. Светът не се върти около теб, torah или ПАВЕЛ, макар последния да има най-богат и дори професионален производствен опит с туристически обувки, какъвто ние нямаме.
Та по темата - без вербални щуротии
пп за малко разведряване на атмосферата - много ти тича никнейма-герой на Тери Пратчет
Досега не съм забелязал който и да е от писалите в темата да е излязъл от добрия тон. В този смисъл атмосферата едва ли е "сгъстена".
Последното нещо, което мисля за света, е, че се върти около мен. Просто споделям с останалите свои виждания, базирани на личния ми опит. При това използвам изрази като "според мен", "аз, мисля, че ... защото" и т. н. Смятам себе си за твърде дребен обитател на "планинарския свят", за да се правя на ментор или гуру. Също така, обаче, не обичам и други да се правят на гурута с аргументи от типа "това е така, щото е така".
Мнозина застъпват някаква теза - в случая за нуждата обувките за планина да се купуват с един номер по-големи. Е, аз считам тази теза за погрешна, изхождайки от личния си опит. Толкова. Иначе си прав - да, всеки трябва да преценява сам за себе си. Но не и да робува на "аксиоми". Peca пита, ние отговаряме. Проблем, струва ми се, няма.
Ако с прилягащия ми никнейм визираш евентуалното ми малодушие - страшно си прав. Голяма мижитурка съм.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети