kibik написа:
Gamina написа:
dido написа:
Ако решиш да ръсиш пари за Petzl - не си вземай Tikka моделите с плъзгач дето е копчето за включване. Направено е много некадърно, допират се две обикновени пластини - след време се получава нагар там и светлината почва да премигва.
Потвърждавам... моя вече се размига
Моят също мига.
Знам и за друг(гаранционен), който е върнат на продавача за смяна заради това мигане, но още не е доставен обратно при купувача.
Имах тика с посочения проблем и ми я замениха за тика xp (с доплащане разбира се).
Тъй че си ползвайте гаранцията.
Чет Яну 15, 2009 1:17 pm
dido
kibik написа:
Може и така да е, но не смятам че челник на приблизителна цена 50лв, без почти никакви екстри за евтин.
Най-евтиния от гамата на Petzl имах предвид. Те са скъпария и 50 лева е 10-торно повече отколкото бих дал за един мигащ челник. Иначе тоя производствен дефект е друг случай ...
_________________ Бутам след осмата бира
Чет Яну 15, 2009 3:15 pm
Joro
Защо тази тема е така умряла от година, а осветлението в областта на LED сигурно вече смени няколко поколения! Налага ми се да купя спешно, на 6.05. пътувам, и май ще взема нещо временно, а после ще му мисля за друг. Макар че във Варна гледах няколко модела, около 30-35 лв, които не бяха лоши. Имаше един на BLIAC DIAMOND, с три големи светодиода, но продавача не успя да намери повече информация за него, само го пробвах, работи в два режима- един или два диода. Налични са и модели на PETZL, но без отзиви не ми се купуват скъпите. TIKKINA е на 31 лв, 190 часа, 23 м, 23 lm. Този обаче май е доста постен откъм избор на режими.
Вто Май 04, 2010 12:43 pm
dido
Жоро, вземай Petzl-a. Само гледай копчето да е бутон, а не плъзгач някакъв.
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Май 04, 2010 1:02 pm
stoian stoikov
А някой случaйно да е чувал за марка раници eye mountaineer???Има доста добри оферти в ebay.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети