Автор |
Съобщение |
hristoz
|
|
|
|
Chamovsky, тука просто си говорим теоретично за подготвеност в някакъв наистина краен случай. Аз обикновено ходя сам, защото снимам и до сега само кози и сърни съм срещал. Ни най-малко нямам настройката да унищожа нещо поради страх/неинформираност и тем подобни, не съжалявай излишно.
Просто като става въпрос за диви животни, предпазливостта според мен не е излишна.
|
|
|
Сря Ное 18, 2009 4:38 pm |
|
|
Niksi
|
|
|
|
|
Бе развеселихте ме с таз тема. Паднах да се смея ,като зачетох мненията. Прави са си хората - страх лозе пази! Какви ли не щуротии не прочетох - пиратки,газ , пищови,сигнални ракети и други подобни ... А бе хора,Вие на война ли сте тръгнали? Човешките страхове ,какви ли щуротии не раждат ...Така е. Незнанието поражда страх.Първичната реакция на човека за жалост винаги е била такава.Това ,което не се знае да се унищожи ,за да се оцелее ...Жалко наистина. Моето мнение е да опознаете природата и животните! За всички има място под Слънцето. Имате ли познанията, ще оцелеете в планината! Ще попитате как? Ами като си използвате сивото вещество! Мисълта ражда действието! Пожелавам весели моменти сред природата! Научете се да я обичате и тя ще Ви обикне! |
Съгласен...
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу. |
|
|
Сря Ное 18, 2009 5:37 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Съгласен ама ти трепериха мартинките на слизане от х. Македония в мъглата, а...
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Сря Ное 18, 2009 5:43 pm |
|
|
Niksi
|
|
|
Всички имаме своите страхове и опасения. Както се казва - само лудия не го е страх. /макар и понякога да ме обявяват за такъв../. Важното е да преодоляваме страховете си, да се борим с тях.
Пък и човек се учи цял живот... /Което отноово потвърждава казаното от Chamovsky. /
НО...никога не ми е минало през ума да се занимавам с всичките неща, които се изписаха по-горе.
По-здрави..
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу. |
|
|
Сря Ное 18, 2009 5:58 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Абе няма начин да не ти се е приискало да имаш поне един читав нож под ръка там в мъгела ...
|
|
Сря Ное 18, 2009 6:30 pm |
|
|
Niksi
|
|
|
Да бе...барабар с ножа да ме изядат..
Пък и в мъгела не знаеш откъде ще ти излезе късмета. Та кел файда от хладното оръжие.
|
|
Сря Ное 18, 2009 6:56 pm |
|
|
irina
|
|
|
|
Това лято на слизане от х.Македония на Парангалица се натъкнах на мечешко...изпражнение, така , че Никси носи ножа . Поне ще си изяден като истински воевода!
|
|
|
Чет Ное 19, 2009 12:36 am |
|
|
dido
|
|
|
|
Абе файда от оръжие има разбира се. Това най-добре го осъзнава невъоръжения човек като му дойде на главата всъщност
Иначе става като това (снимките са на наш общ приятел, дано не ме хули много, че ги пускам без негово позволение в тоя късен час):
|
|
Чет Ное 19, 2009 1:00 am |
|
|
hristoz
|
|
|
|
Жалко, че не е разполагал с по-дългофокусен обектив.
|
|
|
Чет Ное 19, 2009 7:05 pm |
|
|
koce
|
|
|
|
|
|
Бе развеселихте ме с таз тема. Паднах да се смея ,като зачетох мненията. Прави са си хората - страх лозе пази! Какви ли не щуротии не прочетох - пиратки,газ , пищови,сигнални ракети и други подобни ... А бе хора,Вие на война ли сте тръгнали? Човешките страхове ,какви ли щуротии не раждат ...Така е. Незнанието поражда страх.Първичната реакция на човека за жалост винаги е била такава.Това ,което не се знае да се унищожи ,за да се оцелее ...Жалко наистина. Моето мнение е да опознаете природата и животните! За всички има място под Слънцето. Имате ли познанията, ще оцелеете в планината! Ще попитате как? Ами като си използвате сивото вещество! Мисълта ражда действието! Пожелавам весели моменти сред природата! Научете се да я обичате и тя ще Ви обикне! |
Явно не си успял да различиш тънкият хумор в моя пост,защото отчасти визираш и него.За ловната пушка това което писах беше майтап.Но за газовият пистолет и пиратките съм съгласен,че биха свършили работа в планината за превантивни мерки,а не,че с тях ще трепиш баба меца..А че страх лозе пази си е вярно.
А пишещите тук обичаме планината,надявам се,че и тя нас ни обича,за да имаме приятни моменти и безаварийни.
_________________ Мила Родино,
ти си земен рай,
твойта хубост,
твойта прелест,
ах, те имат край. |
|
|
Чет Ное 19, 2009 10:22 pm |
|
|
ggattov
|
|
|
|
|
Иначе става като това |
за съжаление не е имам хубава видео камера.... иначе е могло да искара някой долар от Дискарави или Нешанал географик или Енимал планет.... а и да популизира и Бг вълците....
според мен е било доста яко да гледаш от разстояние как се прилагат природните закони (е яко ако не те засяга директно разбира се .... иначе не е за препоръчване естесвено)
|
|
|
Чет Ное 19, 2009 11:02 pm |
|
|
Niksi
|
|
|
Особено яко е ако тия вълци са те били подгонили /както е в случая/, и след като си издрапал по джамдж.ръб, вече спокоен си решил да ги снимаш долу. Горките те - били безпомощни да го последват човека.
|
|
Пет Ное 20, 2009 9:45 am |
|
|
dido
|
|
|
|
Абе не е било така с они вълци. Имало е немалък шанс да се качат по улея.
|
|
Пет Ное 20, 2009 10:28 am |
|
|
jordy
|
|
|
Пет Ное 20, 2009 10:36 am |
|
|
Jonnie_Walker
|
|
|
|
Тия вълци като ги гледам направо настръхвам като кожата на варена кокошка. Я зарежете вие тая работа, не било нужно от защита... Тия тримцата ако те захапат за дупенцето, тогава ще ви питам дали не ви трябва защита!
_________________ Take the first step and keep walking |
|
|
Вто Ное 24, 2009 8:04 pm |
|
|
|