Аз имам един ангажимент сериозен, но със сигурност ще го отменя. Даже мисля още от сега да го отложа. Та със сигурност ще дойда този път, освен ако не се спомина дотогава
И Я се надявам да съм наличен. Особено щом не се изисква зелен сертификат... е обнадеждаващо. И не на последно място, с риск да се повторя - да се съблдават метеорологичните условия, да не са като предстоящата съботно-неделна нощ....
Яснота по въпроЗа...
Вкарах в организиран хаос идеята и достигнах до известна яснота относно хепънинга.
С верни другари поемаме риска да преживеем кошмара на "съботно-неделната нощ"/по Шого/ на самото място. След като сме изръшкали в събота през деня всички чукли, поляни, преслопи и др.под., ще се отдадем на заслужен отдих на равнището над чешмата /Мечулица, Калоянчик/, където ще извършим подготвителни работи за неделното тържество. За да няма умрели от глад през нощта се предвижда да изкъкри едно курбанче на огънчето, остатъците което пък може да се окажат благодатни на сутринта.
Всички, без оглед на "възраст, класа, пол, занятье", са поканени на "пиянишкото" сборище, където в неделя по обед ще разчупим жертвения агнец.
За всичко това, естествено, ще се надяваме и молим за благословията на Върховния Администратор, разполагащ с нашите предположения.
Вто Окт 26, 2021 12:26 pm
vladofff
Re: Яснота по въпроЗа...
tzezko написа:
..ще разчупим жертвения агнец...
Оправи си понятията, че ако е вярно това, що си сътворил, ще стоиш гладен. Има съществена разлика между Агне/Ягне и Агнец/अग्नि/.
Сря Окт 27, 2021 9:43 am
tzezko
Много са си добре....
...понятията ми.
Ако някой нещо не разбира- да пита.
Смехотворно!
Милиметър, два дъжд и сантиметър, два сняг- какво по-добро обстоятелство за изостряне на вкусовите рецептори и тяхното извисяване в количествени параметри!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5Следваща
Страница 3 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети