Автор |
Съобщение |
Чичка
|
|
|
Вчера отделих време да разгледам "на живо" в един магазин на бул. Христо Ботев 29, който си мислех, че е на сайта Яко, оказа се, че само си партнират с онлайн магазина и предлагат както българските обувки, така и Hi-Tec пак за цена около 90лв. Тези дето пробвах на Hi-Tec запарваха преди още да завържа връзките, а от българските единият модел е по-нисък и доста неудобен, а другият е по-висок и малко по-комфортен Лошо впшечатление ми направи гумата по подметката, но от финансови съображения може и тях да избера
В магазина имат и обувки La Sportiva, които ми се видяха супер като изработка, а сега като гледам сайта:
http://sportiva.com/products/cat/T
ми се струва, че цена за тях около 200 лв. е съвсем разумна Тепърва обаче ще проверя и останалите на пазара и доколкото разбрах в един магазин в Хаджи Димитър в момента има намаление на стоките и съответно по-евтини неща. Както и обувки Dolomite, чийто магазин е в жк Овча Купел 2.
Бях и в магазин Албени на Солунска и Княз Борис 1ви, но там предлагат Olang, които са кофти изпълнение и доколкото разбрах се правят също в България, макар и да ги водят италиански
Като се сдобия с вседеходки ще се похваля тук
_________________ Усмивката е подписа на Господ, удостоверяващ връзката ни с божественото! |
|
|
Чет Юли 23, 2009 9:14 am |
|
|
Gamina
|
|
|
|
Може да споделиш и къде е магазина в Х. Димитър. Няколко пъти ми го обясняват и все не вдявам къде е Стига да е същия, някъде зад бензиностанцията до моста Чавдар бил.
_________________ www.summitsweb.com |
|
|
Чет Юли 23, 2009 11:24 am |
|
|
dido
|
|
|
Чет Юли 23, 2009 11:43 am |
|
|
krasi.ka
|
|
|
|
|
Може да споделиш и къде е магазина в Х. Димитър. Няколко пъти ми го обясняват и все не вдявам къде е Стига да е същия, някъде зад бензиностанцията до моста Чавдар бил. |
този в Х.Димитър се намира на ул.Макгахан..в края на улицата в посока моста Чавдар,последния блок от лявата страна но магазина е от другата страна на блока,не към улицата.
|
|
|
Чет Юли 23, 2009 12:09 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
|
Дам, за същия става дума явно Ще огледам тия дни района, мерси
п.с. е не знаех че Ред Рок ми е под Д-то Само съм им зяпала сайта.
_________________ www.summitsweb.com |
|
|
Чет Юли 23, 2009 12:15 pm |
|
|
Чичка
|
|
|
Следващата ми дестинация е именно магазина на РедРок.
Днес бях в този на Макау Спорт: http://www.makalusport.com/contacts.html
Те са официален вносител на Бестард и в момента имат намаление 20-30%, но предимно са зимни модели, а трисезонни, каквито търся аз няма за сега. Предлагат и още две марки - Gronell и HagWag...от тях пробвах трисезонни като тези на ХагВаг ми лепнаха значително по-добре на крака, но за цена от 290 лв. срещу 190лв. за Гронел....материалите и характеристиките бяха почти идентични, но момчетата казаха, че е необходимо да приготвя около 300 лв. за качествен трисезонен Бестард.
Дидо, няма ли техническа възможност да се обединят всички теми за обувки - по-лесно би било за нови членове на форума
_________________ Усмивката е подписа на Господ, удостоверяващ връзката ни с божественото! |
|
|
Чет Юли 23, 2009 2:17 pm |
|
|
krasi.ka
|
|
|
|
|
Следващата ми дестинация е именно магазина на РедРок.
Днес бях в този на Макау Спорт: http://www.makalusport.com/contacts.html
Те са официален вносител на Бестард и в момента имат намаление 20-30%, но предимно са зимни модели, а трисезонни, каквито търся аз няма за сега. Предлагат и още две марки - Gronell и HagWag...от тях пробвах трисезонни като тези на ХагВаг ми лепнаха значително по-добре на крака, но за цена от 290 лв. срещу 190лв. за Гронел....материалите и характеристиките бяха почти идентични, но момчетата казаха, че е необходимо да приготвя около 300 лв. за качествен трисезонен Бестард.
Дидо, няма ли техническа възможност да се обединят всички теми за обувки - по-лесно би било за нови членове на форума |
За около 300 лв. може да вземеш и MAINDL и SALEWA и ZAMBERLAND...поне за тези марки ти давам моето много положително мнение и препоръка
|
|
|
Чет Юли 23, 2009 2:39 pm |
|
|
mislesht
|
|
|
Няма възможност за обединяване на теми, само за цепене има. Пък и не е нужно след като само тази тема е 3 страници. Ще стане затруднено и досадно изчитането. Губи се логическата връзка.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Пет Юли 24, 2009 10:23 am |
|
|
avitohol
|
|
Пет Юли 31, 2009 10:34 am |
|
|
dido
|
|
|
|
Първите две са добри. Бестард имат модели с вътрешен чорап, много добри - обади се в Макалу и питай.
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Пет Юли 31, 2009 10:55 am |
|
|
Чичка
|
Най-сетне и аз се оборудвах:) |
|
Привет,
след дълго обикаляне се спрях на една малко известна в България марка туристически обувки като предпочетох да дам повечко пари, но да съм сигурен точно в обувката
Става въпрос за Dolomite Campiglio GTX - имат си и вибрамче и гортекс, малко множко ми се видя разстоянето между върха на показалеца и бомбето на обувката, но реално крака седи стабилен Предполагам, че с една идея по-дебели чорапи ще лепнат Тука правя сега една добавка(1.6.2010г.) - обувката си се носи с нормален термочорап и след като ми слегнаха по крака са направо чудесни - хич и не съжалявам за по-скъпата инвестиция
P.S. Май мойте са друг цвят А ако искате да видите и другите им модели www.dolomite.it
|
|
Пет Юли 31, 2009 12:34 pm |
|
|
|