Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3437 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
kaloyanv написа:
Аз се загледах също в това дере, но не знаех че има пътека. Тъкмо е точно близо до изхода от магистралата, по натам има също слизане. Ще прочета по внимателно какво си писал и ще видя gps- картита. Но явно това ще е най-доброто изкачване така изглежда.
Аз имам една хубава снимка от връх Мургаш на север леко запад и ми се стори че това е ловно стопанство Търсава. Много е красива там гледката, отделно бяха цъфнали тревите и миришат много приятно. Едната е една розова и не знам как се казва. Та гледките на Северозапад от Мургаш са много по-красиви от всички останали, поне според мен и засегА
Ако знаеш какви гледки има от Соколов камък и от връх Църнотрав в Осогово...!!!
Ще се затичаш към тях още тази събота и неделя.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пон Юни 09, 2025 1:19 pm
kaloyanv
stefan_iliev38 написа:
kaloyanv написа:
Аз се загледах също в това дере, но не знаех че има пътека. Тъкмо е точно близо до изхода от магистралата, по натам има също слизане. Ще прочета по внимателно какво си писал и ще видя gps- картита. Но явно това ще е най-доброто изкачване така изглежда.
Аз имам една хубава снимка от връх Мургаш на север леко запад и ми се стори че това е ловно стопанство Търсава. Много е красива там гледката, отделно бяха цъфнали тревите и миришат много приятно. Едната е една розова и не знам как се казва. Та гледките на Северозапад от Мургаш са много по-красиви от всички останали, поне според мен и засегА
Ако знаеш какви гледки има от Соколов камък и от връх Църнотрав в Осогово...!!!
Ще се затичаш към тях още тази събота и неделя.
Да имам пропуски, ама все ходя на по-близки места до мен, че трудно намирам време и все гледам да е нещо близо, че да става бързо. Например Трънския край ми е изцяло непознат, както и тези за които казваш.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 195, 196, 197
Страница 197 от 197
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети