В Спортдепо за раници Оспри имат 30% намаление тази седмица. Сравнено с моментните цени в немски сайтове и добавен транспорт - цените ми се струват конкурентни.
Сря Ное 25, 2020 10:59 pm
taurus
Търся си елек с такава цел (и термо бельо) - за елек обиколих 4-5 магазина около колелото на Хладилника - нищо. Засега на Зайо съм се спрял, но не знам дали са останали размери - те добри ли са? Кечуа в декатлон беше 45лв, за вятър - но съм предубеден към бюджетната им марка
Остана в Стената и Бейскамп да проверя, но ще звънна. Други идеи (и онлайн)? Краен вариант е да ми ушият, но как да знам дали материалите са им читави (софтшел и полартек)?
_________________ - Ядрото на човешкият дух се изгражда с новите преживявания.
Сря Яну 06, 2021 7:07 pm
аngel
Заковах едно много уцелено моделче на Свинемон, лятно. Масивно е , има си всичко - гортекс, ортолайт стелка. Няма метални капси на връзките, което е голям +. връзките са плоски . Подметката е много ситен грайфер на Шеврон , много здрава. Два такива модела имах, най-доволен съм от тях. Още не мога да ги износя, изтриха им се подметките, на нищо не приличат, но расождам кучето в кал с тях.
Този модел е странен, но много уцелен и удобен във всяко отношение. цена - 223 лв на примоция в Спортбокс.Имаха и номер, и цвят. В чужбина цените са даже 25 евра по-високи за моят номер и цвят. Нямат такива примоции вече като преди кризата.
Подметка е 6+ за лято - еднокомпонентна , много устойчива на удари и изтриване.
Ведрин се оказа прав - един по-различен модел, който бях доволен от него, изведнъж подметката му се сцепи на 4-5 места едновременно. От два материала е , затова става така. Меката жълта част не се събира добре със самата подметка и се отделя. Все пак, ги носих три години, издържаха нормално , колкото би издържала всяка друга обувка, не съм недоволен и бих повторил за цената, за която ги купих - 82 евро на примоция от Немачко + 10 лв транспорт. Но очаквах повече от тях:
Ей, Ну Погоди, да не ги прави Мечо Пух тези обувки в Езерче?
Чет Яну 21, 2021 9:48 am
t.hristov
Обувките се правят по лиценз на CRISPI
В магазина цените са по-ниски от тези на сайта.
Качеството е прилично и обувките се продават с гаранция.
Вто Яну 26, 2021 12:33 pm
taurus
Цитат:
Празнуваме Великден със специален промо код за отстъпка в магазини Basecamp!
Възползвай се от промо код HOLIDAY15OFF и вземи -15% намаление на Нови Колекции Лято 2021 и ненамалени стоки! Екипировка за планински, морски, градски или извън градски приключения от Patagonia, Scarpa, Black Diamond, Mammut, Ultimate Direction и още любими аутдор марки! Очаква ви и до 40% намаление на Зимни колекции 20/21!
Посрещнете топлите дни с екипировка без компромиси и широки усмивки!
Промо код: HOLIDAY150FF
Срок на валидност 31.05.2021г.
Използвайте промо кода в следните магазини: Basecamp, бул. Черни връх 90; Basecamp, ул. Околовръстен път 265, както и [url=Празнуваме Великден със специален промо код за отстъпка в магазини Basecamp!
Възползвай се от промо код HOLIDAY15OFF и вземи -15% намаление на Нови Колекции Лято 2021 и ненамалени стоки! Екипировка за планински, морски, градски или извън градски приключения от Patagonia, Scarpa, Black Diamond, Mammut, Ultimate Direction и още любими аутдор марки! Очаква ви и до 40% намаление на Зимни колекции 20/21!
Посрещнете топлите дни с екипировка без компромиси и широки усмивки!
Промо код: HOLIDAY150FF
Срок на валидност 31.05.2021г.
Използвайте промо кода в следните магазини: Basecamp, бул. Черни връх 90; Basecamp, ул. Околовръстен път 265, както и онлайн .
_________________ - Ядрото на човешкият дух се изгражда с новите преживявания.
Сря Апр 28, 2021 8:18 am
аngel
Примоция на облекла КИЛПИ до 20.06. https://www.extreme-bg.com/kilpi и други стоки в ЕКСТРЕМЕ. Приятно впичитление прави, че промоцията е като за бяла държава :
- преди сезона, а не след
- имат всички номера, не само за виетнамци
Salomon Eskape Mid Gtx за 149лв в EMAG - номера 44 и 46 - отговарят на ~1 номер по-малки, т.е. EU 43 1/3 и 45 1/3.
Отнесох предпоследния 44, че не знам дали ще ги има нататък във времето.
Нося същите 5-6 години - отлични.
В Метро, случайно засякох едно свежо моделче на Свинемон за нищо пари - 129 лв. Имам същият модел, идеален е и много удобен. Други цветове е , затова повторих, да си ги менкам , щото вече ходя само с подобни навсякъде . С Гортекс и ОРТОЛАЙТ стелка . Има и избор на номера.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети