|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
zero
|
|
|
|
Здравейте на всички, извинявам се ако въпроса ми не е за тази тема но я намирам за най-подходяща. Искам да попитам каква е причината обувките ми масово да се протриват от зад на петата. Говоря все за маркови обувки, последната Lowa и тя на има няма месец градско носене и е взела да се протрива. Пробвал съм и по стегната и по хлабава и все тая, нямам чифт който от зад да е здрав. Интересното е че нямам нито един скъсан или протрит чорап на същото място хахаха
|
|
|
Нед Апр 14, 2019 2:05 pm |
|
 |
peca
|
|
|
 |
 |
Здравейте на всички, извинявам се ако въпроса ми не е за тази тема но я намирам за най-подходяща. Искам да попитам каква е причината обувките ми масово да се протриват от зад на петата. Говоря все за маркови обувки, последната Lowa и тя на има няма месец градско носене и е взела да се протрива. Пробвал съм и по стегната и по хлабава и все тая, нямам чифт който от зад да е здрав. Интересното е че нямам нито един скъсан или протрит чорап на същото място хахаха |
Е ако това се случва както казваш с различни марки и модели все същото значи причина е в теб, то е ясно
Начин на ходене, структура на ходилото...
Аз например с обувкире Бореал имам проблем, че отзад на петата ми правят пришка, за целта ги нося с два чифта тънки чорапи.
Така триенето се прехвърля между чорапите и не ми се трие петата. 
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Нед Апр 14, 2019 3:18 pm |
|
 |
zero
|
|
|
|
Факт е че усещам как от зад се трият като ходя, все едно ми хлопат, аз нормално нося 44 но според марката понякога купувам 45, там е проблема че дори да са ми супер по мярка или малко големи все си се късат Ама такова ще е, пробвал съм и по хлабави, пробвал съм и стегнати, примерно Ловата е нося стегната щото е 45 и ми е леко голяма, ама пак се протрива, инетресното е че едни боклуци от декатлона за 25 лева евридеики на година и половина не са мръднали от зад. Всичко останало Merrell, Lowa, Salomon, Mammut, ми се къса отзад, гледам си крака няма някои кокали да стърчат на зад, може нещо походката де викаш, знам ли 
|
|
|
Нед Апр 14, 2019 4:50 pm |
|
 |
Twoo
|
|
|
|
И при мен се получава същото рано или късно с каквато и да е обувка.
|
|
|
Нед Апр 14, 2019 9:23 pm |
|
 |
tzezko
|
Ами, дефектни сте! |
|
Нещо не е наред..... 
|
|
|
Пон Апр 15, 2019 4:42 pm |
|
 |
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4326 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
Пон Апр 15, 2019 4:47 pm |
|
 |
zero
|
|
|
|
Ще ги пробвам още да ги стегна, може и да си прав щото като са ми по хлабави лесно ги обувам без да ги развръзвам с обувалка де 
|
|
|
Сря Апр 17, 2019 10:50 am |
|
 |
zigmund
|
|
|
Вто Сеп 10, 2019 11:01 am |
|
 |
peca
|
|
|
Аз втора година ходя с друг модел на Бестард- Фантом и съм супер доволен, общо взето с Кросоувъра се различават само по подметката, на Фантома е малко по-твърда, препоръчително за изцяло зимна обувка.
Прочети мнения за Трезетата, не са ОК 
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Вто Сеп 10, 2019 8:14 pm |
|
 |
mislesht
|
|
|
 |
 |
Прочети мнения за Трезетата, не са ОК  |
А къде точно прочете отзиви за този модел?
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Сря Сеп 11, 2019 2:29 pm |
 |
 |
peca
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Прочети мнения за Трезетата, не са ОК  |
А къде точно прочете отзиви за този модел? |
Преди 2 год. и аз гледах точно тази Трезета в Горгоната и се колебаех между нея и Фантома разрових се в нета, нищо хубаво не прочетох.
|
|
Сря Сеп 11, 2019 8:07 pm |
|
 |
mislesht
|
|
Чет Сеп 12, 2019 10:25 am |
 |
 |
peca
|
|
|
има и много негативни мнения за марката, особенно в БГ където са Румънско производство.
|
|
Чет Сеп 12, 2019 8:28 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|