Taka
или така да монтираме в събота табелата?
_________________ Превръща се в поредица от нули и се надява някъде сред тях да намери своята единичка. Да намери себе си... С това са занимавам- глупости: ...занимавам се...
Живота си тече сам. Малките потоци се вливат в по- големия, преминават в реката, тя се увеличава, влизаш в мирна вода, успокояваш се.
След което идва нов пролом, тръгва водопад и отново се отправяш нанякъде...
Тръгвам нанякъде...
Чет Юни 19, 2014 10:06 am
EXIIIT
мАЙ на чер фон ще е по добре щото чешмата е бяла
Чет Юни 19, 2014 10:26 am
Mariana1000
+ 1 за черните букви
За утре има ли някакъв план? В колко ще бъдете в Огоя?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пет Юни 20, 2014 10:37 am
tzezko
Добре, ще сложим белите, значи.
Зависи от влакопристигането на Ц. гара тръгването ни към Огоя. Но смятам, че няма да е по късно от 8,00ч. Или 9, или пък нещо такова.
До края на деня ще се координираме и ЦОК ( да се разбира единствено Централен Организационен Комитет) ще излезе с комюнике.
Пет Юни 20, 2014 10:43 am
EXIIIT
Аз ще гледам към 10 най- късно да съм на полянката в Огоя.
Пък довечера ще правя заря откъм " Седемте престола" Софиянци да наблюдават заревото хахахаах
Пет Юни 20, 2014 11:27 am
tzezko
10
10 часа на поляната над Огоя. Който го болят краката ще получи подкрепа до местоназначението.
Пет Юни 20, 2014 3:45 pm
Mariana1000
Някакви симуланти, минали само 88,56734 километра и ще се возят?
Напротив, да дойдат до Мечулица през Лескова, та да им дойде акъла
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пет Юни 20, 2014 6:53 pm
Tito
Лее се вода там горе на Балкана от чучура на Мечулица кат' Ниагарския водопад , а вече до нея откъм пътя се стига не с лъвски (или Карамански) скок над дерето, а с маршова стъпка по Голдън Гейт Бридж. Помислено е и за бедстващите около огъня и масата - който/ято се види във водна нуждА и му/й се допие от живителната вода вече няма да се пита "Мале колко ракии изпих, да не взема сега да се сурна по урвата към Мечулица?", а ще може да слезе по стъпала все едно излиза от Елисейския дворец
За който се чуди на тия писаници по-горе да обясня с думи прости, че пак бяхме там, пак копахме Чешмата си има вече табела, присъстващите акционери с право на глас получиха кетапите си за собственост в района, ля се бира, ля се ракия, бумтя огИн, цвърча месо, пак се ля ракия - абе един път си изкарахме, въпреки дузината дъждове вчера следобед.
Днес си тръгнах от Мечулица поуморен, недоспал, кален до ушите, но много зареден. Това място освен, че дава чудна вода за пиене според мен може да се каже, че вече има дух. Толкова много хора са дали късче от себе си за го има, че ми е още трудно да осъзная силата, която носи. Видях днес тъга в очите на същите тези хора, когато трябваше да си тръгват. Дай боже всекиму такава тъга! Радвам се, че ви познавам!
...Видях днес тъга в очите на същите тези хора, когато трябваше да си тръгват. Дай боже всекиму такава тъга! Радвам се, че ви познавам!
На слизане от Балкана винаги съм с лошо настроение, много пъти съм го писал. На слизане от Мечулица бях с противно настроение. Устните ми бяха заключени, а нямах ключ. Нито Златоустния Цецко, нито пък Сенчестия Ванго, успяха да ми ги отключат.
С усмивка и на драго сърце ще очаквам следващото качване към околия Дранчулица, местност Мечулица.
Боже, бъди милостив и съхрани сили пак да се срещнем.
Повече подробности, съвсем скоро.
Благодаря от сърце на всички присъствали и не успели, но съпричастни към делото.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... , 14, 15, 16Следваща
Страница 15 от 16
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети