Според мен,няма нищо лошо.В крайна сметка,около нас всеки ден се правят идиотщини,които търпим,понякога негодуваме и освиркваме,друг път аплодираме.Това са хора,планинари и всяко тяхно дело е прекрасно.Бих се включил и приветствам по всякакъв начин.
Именно ежедневната ни търпимост и аплодиране на глупостите на тоя и оня поощряват и други да правят глупости.
Да вземем и ние да се съберем 600 човека, да разделим маршрута на 600 части по 1 км всяка, и да го преминем "щафетно"?Всеки се влага на максимум и правим рекорд? Ми не, просто се занимаваме с една уникална тъпотия! Ама нали е "проект" и има хаштагове, и стадото блее одобрително... Абе, маани...
Вто Дек 30, 2025 5:14 pm
kaloyanv
boris_borisov написа:
buci59 написа:
boris_borisov написа:
Това за мене е неква глупост. ...
Според мен,няма нищо лошо.В крайна сметка,около нас всеки ден се правят идиотщини,които търпим,понякога негодуваме и освиркваме,друг път аплодираме.Това са хора,планинари и всяко тяхно дело е прекрасно.Бих се включил и приветствам по всякакъв начин.
Именно ежедневната ни търпимост и аплодиране на глупостите на тоя и оня поощряват и други да правят глупости.
Да вземем и ние да се съберем 600 човека, да разделим маршрута на 600 части по 1 км всяка, и да го преминем "щафетно"?Всеки се влага на максимум и правим рекорд? Ми не, просто се занимаваме с една уникална тъпотия! Ама нали е "проект" и има хаштагове, и стадото блее одобрително... Абе, маани...
Борко, по принцип си прав, но тук въпроса е че те не правят нищо лошо. Дори напротив. Както казваше един познат, всеки има право да си избира преминаването. Тепърва планинските маршрути се популяризират и в тази епоха, някои хора ги използват като реклама или да развиват някаква дейност. То дефакто и туристическите дружества към днешен вид са същото нещо, само дето цоцат пари от незнайно къде.
Поради тази причина идеята е интресна, но е просто една идея за забавление. Това си е тяхна работа в крайна сметка ..
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Страница 15 от 15
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети