Да не съм чул повече скърцане на биберони по повод смучещият ракия на клечка съпорт на Сунто !!!
Чет Дек 17, 2015 4:41 pm
igurbev
Уплашиха се, че с тия гармински попълнения ще вземе да замре темата, затова.
Чет Дек 17, 2015 4:46 pm
Julius
igurbev написа:
Сменили са я! Ахахахахаааааа ... Сменили са я тъпата каишка, без изобщо да става дума в кореспонденцията за това! Убиха ме!
Нормално да я сменят (ако си го пратил с напуканата).
И амазонци са подменяли всичко нередно, което засекат по върнат продукт.
(не са се правели на ударени, че не виждат и др. проблеми и да сервизират само предварително описания дефект)
p.s.
За първи път ли ти се налага да прибягваш до чуждестранен съпорт?
Аз винаги когато съм имал възможност съм се обръщал към такъв вместо към локален.
Тука ако го беше пратил с нова каишка - не бих се учудил ако ти го бяха върнали с напукана...
p.p.s.
Не каза за статистиката? По-горе си редактирах коментара, но явно не си го видял. Нищо, няма значение.
Чет Дек 17, 2015 6:49 pm
igurbev
Julius написа:
За първи път ли ти се налага да прибягваш до чуждестранен съпорт?
Не. Пращах преди време едно бъгаво суунто до Финландия и резултатите бяха плачевни.
Julius написа:
Аз винаги когато съм имал възможност съм се обръщал към такъв вместо към локален.
Сега каишката финландците ли ти я смениха?
Julius написа:
Не каза за статистиката? По-горе си редактирах коментара, но явно не си го видял. Нищо, няма значение.
Според Мувскаунта 614 часа за годината до тук, но според мен часовете са твърде малко показателни, защото може с 50-минутна стегната тренировка да ти излезе въздуха и заедно с това да си шляпаш и свирукаш 6-7 часа из гората без изобщо да усетиш натоварване.
Чет Дек 17, 2015 7:10 pm
Julius
igurbev написа:
Julius написа:
Сега каишката финландците ли ти я смениха?
Аз моето сунто не съм го пращал никъде, че някой друг да му сменя каквото и да е?
Сам си я смених. Tова не го считам като повод за сервиз.
igurbev написа:
Julius написа:
Според Мувскаунта 614 часа за годината до тук, но според мен часовете са твърде малко показателни, защото може с 50-минутна стегната тренировка да ти излезе въздуха и заедно с това да си шляпаш и свирукаш 6-7 часа из гората без изобщо да усетиш натоварване.
Да, но затова се гледа ПИК-тренинг ефекта - в коя от зоните си бил повечето време (в случай, че си ползвал пулсомера по време на тренировката). Иначе и на мен ми е странно някои като отчитат по 8-10h "walking"/месец или пък като идат на ски и си държат часовника пуснат през цялото време. Аз напр. си записвам само спусканията - от 4h предиобедно каране на ски, където реално имаш не повече от 10-12 пускания по 4-5 min. и реалния ти спорт е ~1h, останалите 3h всъщност са висене по опашки и возене на лифтове.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Страница 14 от 14
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети