Kom-Emine, a bike, 4 days
For: Kom-Emine Hiking Trail
Seattle, WA
Organizer: Nikolay Nachev
Kom-Emine, a bike, 4 days (Kom-Emine Hiking Trail)
$1,103
of $1,000 goal
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Вто Сеп 01, 2015 4:37 pm
valentin.georgiev
Само на мен ли ми се струва или Ники не се изкъпа в морето? Тези 20 мин, които беше на брега ми се виждат малко за това упражнение.
Вто Сеп 01, 2015 4:39 pm
vasil111
брех, ма верно не е прескачал мрежата май, освен ако е изключил сателитната машина пред обекта на военните, считайки че целта е достигната - пак си е американска работа, съзнателна
Вто Сеп 01, 2015 4:42 pm
boris_borisov
Другия път, като направи рекорда, българския му съпорт-екип ще го хвърли от носа във водата долу, няма не искам, няма недей...
Вто Сеп 01, 2015 4:50 pm
Mariana1000
За какво да се къпе при тоя камъняк, като си има хубав плаж на Иракли за тази цел?
Като стана дума за фара - ние много се плашим от военните, а докато седяхме в неделя около час, през дупката в оградата отидоха поне 15 човека без никакъв страх. Идват, слизат от колите и по джапанки и бански дет се вика стигат безпроблемно, наснимат се и айде обратно по колите. Никой нищо не им каза, никой не ги изгони или арестува Та на страха очите са големи. Някои пък казват, че не искат да нарушават правилата. Но каквато и да е причината да знаят, че гледката от при оградата не е като гледката от фара, където наистина суша имаш само зад теб, а морето е в краката ти
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Вто Сеп 01, 2015 4:50 pm
boris_borisov
Аз като бях там преди две седмици, също имах желание да прескоча оградата на мястото, до което си води добре утъпкана пътека обаче там бяха натрупани клони и тръни и не успях. Слязох по сипея и се изкъпах, а после поех по другата пътека, дето влиза при военните и прескочих вратника на излизане. Ама до фара не ходих де, страх ме беше
Вто Сеп 01, 2015 4:57 pm
vasil111
така де, ама да измаааш 15 000 м. денивелация и да не погледаш от фара, както казваш и да не се топнеш във вълните...... а тоя човек към момента дали пък не реши да се върне обратно до габрово пак с колелото - устройството си работи ))) и той продължава да си върти педалите
Вто Сеп 01, 2015 5:02 pm
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Абе, тоз Кольо, да не тръгна обратно за 4 дни? Сега поне познава от първа ръка Пътеката и не би трябвало да има проблеми!
Браво, Ники, всички сме радостни за теб!!!
Ам ние преди две седмици си минахме през тръните, някакъв ни подгони, но докато стигне до нас вече се бяхме смъкнали долу и той се отказа. А Ники по-добре да не се топва, че код "Кафяво" има не само в Лозенец
Половината лагер дето бяхме на Иракли ни удари вируса.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети