Автор |
Съобщение |
peca
|
|
|
Аз снимки неща ако може един корбан да ми пратите по-някоя майна
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Пет Ное 08, 2019 10:27 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
Накрая ще имаш и кор, и бан
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Пет Ное 08, 2019 11:00 pm |
|
|
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100 |
|
Пътуват!!! Първите... |
|
А пък колегата BAKHER вчера е тръгнал с кууоту от Лакатник за срещата! Няма търпение. След вчерашната нощувка на Тръстеная и днешния преход, вечеряме в хижа Рударци. Утре рестартираме. Хижаря да има готовност с пикапО, чак пак сме с онея железа с по две гуми. Поне Ваньо долнобански е с жена си пеша, а не с кууоту...
_________________ Не мога да спра.
http://ke-2013.blogspot.com/ |
|
|
Пет Ное 08, 2019 11:57 pm |
|
|
Tito
|
|
|
Съб Ное 09, 2019 12:06 am |
|
|
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100 |
|
|
Съб Ное 09, 2019 1:14 am |
|
|
Лахесис
|
|
Блин! (както казват братята руснаци) |
|
Докато точа обещаните баници, а на ум аз се точа на курбана на Цецо и на домашната ракия и домашното вино, за зла участ се обади астмата (абе щото и сополи точа от 3-4 дена, ама не върху баницата, де)...и сега звуча като Дарт Вейдър, не мога да дишам и ще си налягам парцалите вкъщи, че иначе ще взема да припадна я по баирите я в хижата, ще се наложи някой да ми прави дишане уста в уста...и знам ли преди или след като ме обличат-събличат с новата риза от прекръстването и то къде ще му излизе края...уж на хубаво са тръгнали хората, а на мен ще попаднат.
Много ме е яд. Много съжалявам. Дано за другата среща се получат нещата.
На всички приятно изкарване, леко ходене и оставете един трезвен шофьор за спешни случаи
|
|
|
Съб Ное 09, 2019 1:32 am |
|
|
Tito
|
|
|
Съб Ное 09, 2019 11:19 am |
|
|
Пчелата Жужа
|
|
|
Съб Ное 09, 2019 12:25 pm |
|
|
peca
|
|
|
|
|
Аз снимки неща ако може един корбан да ми пратите по-някоя майна |
е па в грешка съм !
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Съб Ное 09, 2019 7:48 pm |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
Здравейте, искам да Ви благодаря отново за организираното мероприятие. Беше ми много драго да срещна истински планинари. Малко съм ви длъжник, понеже бях повече като на гости. Но поне видях че моето вино (2,5 литра от бутилка на Девин) е изпито, дано да ви е харесало. За следващия път ще знам, да не планирам никакви преходи.
Така хем пих, толкова колкото да не се напия съвсем, хем колкото и да ми пречи за дълго ходене. Днес сутринта ме пукна от вятър и мъгла и се прибрах през хижа Чавдар и Буново, тъй като нямаше изгледи да се оправи и нямах голям шанс да стигна там където исках поначало.
Иначе прехода от Пирдоп до Мургана е точно 23,6 км при 1600 м. денивелация, а пък от Мургана до село Буново е 17,4 км денивелация 441 метра.
Хубав ден и до нови срещи!
|
|
|
Нед Ное 10, 2019 1:23 pm |
|
|
vedrin
Регистриран на: 25 Авг 2010 Мнения: 5848 Местожителство: 1116 m н.в. |
|
|
Нед Ное 10, 2019 4:07 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
Курбан немА.
Духахме супата ... супа топчета, ама беше хубава.
Не помня кой се представи с "Добър вечер и приятна вечер", беше яко, ако може въздесъщият организатор на мероприятието да впише репликата у форумния речник.
Благодаря ти Цецо, за организацията, за доброто настроение и за споделеното кухненско пространство!
Останете със здраве и до нови срещи
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Нед Ное 10, 2019 9:08 pm |
|
|
Svetlix
|
|
|
За тези, които се чудят защо първата редица сме забили поглед в земята ... Най-малкият участник в срещата каза "Има паяче" и ... ние да не изпуснем. А животиката просто си крачеше.
Колкото до самото събитие - надмина в пъти очакванията ми. Беше ми изключително приятно да се запозная с вас. Страхотно е когато съм чел толкова много постове тук във форума и в един момент всички никове от постовете ги свържеш с конкретни хора. Това бе първата ми среща и се надявам, че няма да ми е последната. Благодаря за домашния хляб, кашкавала, баничката ... абе за всичко Следващият път ще се реванширам някак. На хлапето също му е харесало. Разказа на родителите ми за кончетата, котетата, ижата (без "Х"), планината ...
_________________ Маршрут E3: Ком - Емине
Маршрут Е4: Витоша - Верила - Рила - Пирин - Славянка
Маршрут Е8: Рила - Родопи |
|
|
Нед Ное 10, 2019 9:36 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
Пацо да каже къде пукнА гумата, в пикапа или в стаята. Иначе си махахме по пътя на прибиране.
Ама и така си остава аматьор, щото ние срязахме гума на волвото пред кръчмата в Байлово
Моите нефорумни приятели харесаха много мероприятието, най им хареса дружеството КПДМ, май натам ще се отлюспят, защитавайки и затвърждавайки името на дружеството.
Заради гинеколога направих мекиците с дупка по средата. Затова само той си взе и втори път.
Тишо долетя в съботната вечер, за да изпече скромните количества месо, от което остана доволно.
Надявам се, че забравената колонка си е намерила стопанина.
|
|
Нед Ное 10, 2019 10:21 pm |
|
|
ray
|
|
|
|
Браво! Поздравления за успешната среща! Завиждам ви и ви се радвам! Ама поразкажете малко де, кви теми обсъждахте, кви решения на високо равнище взехте...
|
|
|
Нед Ное 10, 2019 10:34 pm |
|
|
|