ralica_peneva_: Посетихте ли хижата този уикенд? Как са условията?
Вто Юли 21, 2015 7:47 am
ralica_peneva_
Не. В последния момент променихме плана и се качихме на Баташки снежник.
_________________ "Хубава си, татковино,
име сладко, земя рай,
сърце младо и невинно
за теб трепка, та играй."
Вто Юли 21, 2015 8:35 am
kirokor
Може би едно от любимите ми места в Рила!!
Сря Юли 22, 2015 12:21 pm
pl27
В петък спахме на хижата. Ремонтирани са долния етаж със столовата и първия за спане. Предстои да се ремонтира и другия за спане. Леглата са нови и матраците също. Хижари са Венета и Николай. Много приветливи и услужливи хора. Вътре е чисто и много приятно. Столовата има табела, че затваря в 22:30. Другото, което ми направи впечатление е забрана за влизане на кучета вътре, но пък има котка. Печката гореше и беше много приятно вечерта.
Общото ми впечатление е много добро, а жената каза че хижата е станала най-добрата за спане на Рила.
В петък спахме на хижата. Ремонтирани са долния етаж със столовата и първия за спане. Предстои да се ремонтира и другия за спане. Леглата са нови и матраците също. Хижари са Венета и Николай. Много приветливи и услужливи хора. Вътре е чисто и много приятно. Столовата има табела, че затваря в 22:30. Другото, което ми направи впечатление е забрана за влизане на кучета вътре, но пък има котка. Печката гореше и беше много приятно вечерта.
Общото ми впечатление е много добро, а жената каза че хижата е станала най-добрата за спане на Рила.
На хижа Мальовица тече основен ремонт на стаите. Новият персонал няма нищо общо с предишните. Гостоприемството на хижарката Венета прави много добро впечатление
Пон Окт 05, 2015 6:41 pm
pl27
Цената на нощувка е 12 лв, а снимки нямам. Оттам минават много хора, надявам се някой да снима.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети