Автор |
Съобщение |
Kat
|
|
|
|
мда, може би Поли трябва да помисли, щото нейните снимки още стоят. Моите и на andimit са махнати.
Най-вероятно са взети доста по-рано от моите, щото аз разбрах, че са трити последните качени, а нейните явно не са от последните.... 
Чет Ное 06, 2008 5:21 pm |
 |
 |
kibik
|
|
|
|
Да не говорим, че информацията* в сайта е "копирана" от сайта на Краси Новаков.

|
|
|
Чет Ное 06, 2008 5:28 pm |
|
 |
eliweb
|
|
ОТГОВОР |
|
Не знам защо всички сте се "заяли" с мен. Наистина исках да рекламирам сайта си, но това престъпление ли е? Изтрихте съобщенията които пуснах във форума - добре - такива са ви правилата. ОК.
Относно снимките - не предполагах, че щом сте ги сложили в Интернет не искате те да станат общо достъпни, обикновенно хората защитават снимките си, когато искат другите да не им ги пипат с воден знак или защита от копиране. Иначе как ще докажете, че тези снимки са точно ваши? Все пак реших да попитам - и ето какво получих. Освен това веднага отговорих на Кат, че ще махна снимките, но ми беше необходимо технологично време, през което тя написа навсякъде какво "престъпление" съм извършила и го направи на "световен" проблем. Вече съм махнала всички снимки от сайта, които биха ви "подразнили".
|
|
|
Пет Ное 07, 2008 11:41 am |
|
 |
eliweb
|
|
|
|
Между другото защо автор на темата "Следете си снимките" е eliweb, след като аз не съм пускала нова тема в този форум. Как така Кат може да пусне от мое име нещо?
|
|
|
Пет Ное 07, 2008 11:44 am |
|
 |
Voludar
|
|
|
Има едно нещо което се казва Метадата,при отваряне на снимката изписва кой е автора ,къде и как е снимана,по този начин се доказва,значи по твойта логика трябва да си бронираме снимките за да не може да ги взима някой,най-простото нещо беше да попиташ,и нямаше да има световен проблем...никой нямаше да ти откаже...но след тия своеволия не може да очакваш нищо друго.
п.с Относно втория ти въпрос,модератора може да ти мести и преименува темата катко прецени...пише го в правилата на форума 
|
|
|
Пет Ное 07, 2008 11:48 am |
|
 |
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
|
 |
 |
Между другото защо автор на темата "Следете си снимките" е eliweb, след като аз не съм пускала нова тема в този форум. Как така Кат може да пусне от мое име нещо? |
Защото темата беще за Синаница и мненията след твоето са отделени в отделна тема от модераторите, тъй като дискусията тръгна в друга насока, т.е. редно е да се отдели в друга тема.
_________________ Пирин - географски и етимологичен речник
Пирин - пътеводител |
|
|
Пет Ное 07, 2008 11:49 am |
 |
 |
W_sjankata
|
Браво! |
|
Ето така се прави. Човека се поправи. Думите, с които обяснява действията си звучат дори като извинение. Това е нормалния развой на събитията.
Сега ако попита за съвет как да обогати портала си с чуждо съдействието, съвсем ще ме изненада/положително разбира се/ и ще демонстрира личностно развитие.
О..пс. Правилно ли разбрах? Някой е ползвал чуждия ник?!?! Не..ее... Дано не е вярно....
|
|
|
Пет Ное 07, 2008 11:59 am |
|
 |
mislesht
|
|
|
 |
 |
Между другото защо автор на темата "Следете си снимките" е eliweb, след като аз не съм пускала нова тема в този форум. Как така Кат може да пусне от мое име нещо? |
Защото темата е отделена от друга и не може да бъде пусната без заглавие, особено адекватно! Аз я отделих!
Заключвам темата!
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Пет Ное 07, 2008 12:19 pm |
 |
 |
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4322 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
Вто Ное 18, 2014 10:28 pm |
|
 |
dido
|
|
|
|
http://photo-forum.net/nabis - NABIS е усера на каката във фотофорума. Не снима от вчера, доста странен развой на делото за авторски права в нейн ущърб ...
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Вто Ное 18, 2014 11:10 pm |
 |
 |
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4322 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
Вто Дек 01, 2015 11:28 am |
|