Автор |
Съобщение |
grendel
|
|
|
|
А със Заврачица какво става в този случай ?
|
|
|
Сря Фев 05, 2014 10:20 am |
|
|
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4315 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
Сря Фев 05, 2014 11:10 am |
|
|
Мавруд
|
|
|
Сря Фев 05, 2014 12:19 pm |
|
|
slavei
|
|
|
|
|
|
Може би съпругата на Пламен ще остане на Заврачица ? |
Съмнява ме. Пък и кой ще гледа децата?
|
|
|
Сря Фев 05, 2014 5:58 pm |
|
|
mircho
|
|
|
|
Да разбирам ли че няма кучета и друг домазлък в хижата?
|
|
|
Вто Фев 11, 2014 11:43 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
|
|
Да разбирам ли че няма кучета и друг домазлък в хижата? |
Кучета няма-1-2 котки се разхождат, ма те са готини глезли...ената е малко по-нахална само...
|
|
|
Сря Фев 12, 2014 9:20 am |
|
|
mircho
|
|
|
|
В спалните помещения как е температурата или да си нося спален чувал че съм спал там ама само лятото?
|
|
|
Пет Фев 14, 2014 10:54 am |
|
|
Nemesis
|
|
|
|
Привет! Някой с актуално инфо за цени/условия? Че върхът и Страшното езеро ме чакат уикенда.
|
|
|
Сря Ное 11, 2015 12:21 pm |
|
|
CosmicWalker
|
|
|
|
Здравейте!
Намерих информация от лятото за хижата: "От началото на годината има нова хижарка. Направен е основен ремонт на първия етаж. В стаите - нова дограма - врати и прозорци. Нов под - ламиниран паркет. Нови легла с матраци ! Нови завивки. Доставени са нещата за ремонт и на втория етаж ! В столовата - чисто и се предлага всичко. Имаше непрекъснато топла вода."
Ето го и актуалният номер: 0885232325 - само имато не знам???
Мислим да разходим децата до там с една нощувка Идеята ми е, дали информацията може да се потвърди от съфорумци, ако някой е посещавал скоро, тъй, като аз предимно я подминавах, преди да дойде на бял свят рожбицата
Сняг, природа, игри и най-вече спокойствието, водата и въздухът от планината <3
|
|
|
Чет Яну 14, 2016 10:17 pm |
|
|
welmud
|
|
|
|
|
Здравейте!
Намерих информация от лятото за хижата: "От началото на годината има нова хижарка. Направен е основен ремонт на първия етаж. В стаите - нова дограма - врати и прозорци. Нов под - ламиниран паркет. Нови легла с матраци ! Нови завивки. Доставени са нещата за ремонт и на втория етаж ! В столовата - чисто и се предлага всичко. Имаше непрекъснато топла вода."
Ето го и актуалният номер: 0885232325 - само имато не знам???
Мислим да разходим децата до там с една нощувка Идеята ми е, дали информацията може да се потвърди от съфорумци, ако някой е посещавал скоро, тъй, като аз предимно я подминавах, преди да дойде на бял свят рожбицата
Сняг, природа, игри и най-вече спокойствието, водата и въздухът от планината <3 |
Всичко вярно без водата...не само топлата а въобще всякаква...за момента липсва. Проблема е че им е замръзнала тръбата според хижаря (хижарка не видях). Искат като временно решение да докарат една помпа за да водоснабдяват хижата от реката на първо време но понеже няма достатъчно сняг за момента и моторната шейна не може да върви няма и помпа. Хапване има, ако в хижата няма никой или са малко хората парно няма...връчиха ни една духалка...но иначе като цяло промяната е сериозна и то за хубаво.Информацията е от сега...вчера, 14-ти вечерта се прибрахме оттам.
|
|
|
Пет Яну 15, 2016 3:18 am |
|
|
|