Много добра снимка! Разлистят ли се дърветата и край на тази гледна точка. Тогава само от изток се вижда.
Ще го разболееш това момиче, ей!
Gollum написа:
Стигнали сте до водопада по трудния път,следвайки лявото дере.
Има съвсем прилична пътека.
Тръгва се по дясното дере/даже има някакви стари марки/ и след около 200м се свива рязко наляво и нагоре,като всъщност това е пътеката за Орлово гнездо.
След около половин час вляво и леко надолу отбива пътека,която води без особени перипетии до водопада.
Чуден е водопада/когато има вода,де/,ама не става за бивакуване-няма никакво равно място-само купчини камъни.
Нещо такова се опитах да направя преди години, при първото ми ходене, без да знам че водопада е там. Не ми се получи, имам само снимки на стари табели, без надпис(или заличен такъв). Относно място за бивакуване, има такова, в гората срещу водопада, по надолу и точно под скалната стена. Има нещо като ниша или надвес.
Ето:
Камънак е, но е скатано.
Последната промяна е направена от mislesht на Пон Апр 01, 2013 10:22 am; мнението е било променяно общо 1 път
Много добра снимка! Разлистят ли се дърветата и край на тази гледна точка. Тогава само от изток се вижда.
Не е лъжа (за разболяването), абе, да не се пребием, другото се ядва ! Иначе като я гледах как минава под водопада, ми стана малко лошо. Падаха изгнили листа, камъчета, дерето се прочиства от зимата и есента (листа, клонки)... Относно разлистването си прав, аз затова и подраних, на Сувчарското е същата беля, затова предния ден го 'праснахм'е' и него - предпролетно, за архива ! Иначе относно бивакуването по подобни места, абе..... страх ме е от падащи предмети ...
Като ти гледам снимката, долу бая камънак се е изсипал, да не си там по това време!
Последната промяна е направена от martin555 на Пон Апр 01, 2013 10:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Апр 01, 2013 10:17 am
Plamen К
martin555 написа:
mislesht написа:
Не е лъжа (за разболяването), абе, да не се пребием, другото се ядва ! Иначе като я гледах как минава под водопада, ми стана малко лошо. Падаха изгнили листа, камъчета, дерето се прочиства от зимата и есента (листа, клонки)... Относно разлистването си прав, аз затова и подраних, на Сувчарското е същата беля, затова предния ден го 'праснахм'е' и него - предпролетно, за архива !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети