ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Голям *** или "Как не стигнахме до Голям Кадемлия...&qu
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Голям *** или "Как не стигнахме до Голям Кадемлия...&qu
Автор Съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Мнение Отговорете с цитат
Благодаря на всички за успокоителните думи!Повечето знаете какво е да се върнеш и как неудовлетворено се чувстваш после,...така че казано от вас-има благодатен резултат върху планинарското ми самочувствие Very Happy Вече не ме е срам да се оплача когато нещо не стане както трябва-без значение дали е по моя вина или -стечение на обстоятелствата!
Вто Дек 11, 2012 9:26 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Местожителство: София

fena73 написа:
Обаче след тези инциденти може и да се позамисля...предполагам че е по-удобно и може да се гледа без да се сваля-ако нямой има опит-нека сподели....

При мен случая завърши със спукан дисплей, така че за новия без никакво колебание дадох 40 (да не бяха и повече) лева за оригинален калъф. Принципно го нося закачен на чанатата на фотоапарата и мога лесно да го използвам без да го откачам. Карабинерчето е удобно, но всъщнот една връвчица би свършила същата работа.

Вто Дек 11, 2012 10:32 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Mariana1000

Местожителство: София

fena73 написа:
Благодаря на всички за успокоителните думи!Повечето знаете какво е да се върнеш и как неудовлетворено се чувстваш после,...така че казано от вас-има благодатен резултат върху планинарското ми самочувствие Very Happy Вече не ме е срам да се оплача когато нещо не стане както трябва-без значение дали е по моя вина или -стечение на обстоятелствата!

fena73, по-скоро трябваше да те е срам, ако не се бяхте върнали при тези обстоятелства. Планинарското ти самочувствие трябва даже да се повиши Smile

Колкото до късмета с GPS-а, то е точно късмет, така че не се колебай за 30-те лева, ами ги давай. Аз така като си купих четеца се чудех дали си струва да дам 27 лева за калъф. После като го изпуснах няколко пъти и видях как колежката ми седна върху своя и му счупи дисплея, промених мнението си, че са много пари. Направи един коледен подарък на машинката си, та и ти да си спокоен следващия път Wink Smile

Вто Дек 11, 2012 11:06 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ieronimus

fena 73 привет и от мен Very Happy . Засякохме се на 1 срещу 2 декември на "Соколна", говорихме си за твоето "Ком-Емине" и не само Smile . Правилно решение си взел и според мен, лекувай пръстите, планината няма да избяга.
Апропо-Изпрати ми на лични моля, акордите на "Синева" по..стихове на Павел Матев Smile .
Чао.Весели празници.
Нед Дек 23, 2012 11:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

ieronimus написа:
fena 73 привет и от мен Very Happy . Засякохме се на 1 срещу 2 декември на "Соколна", говорихме си за твоето "Ком-Емине" и не само Smile . Правилно решение си взел и според мен, лекувай пръстите, планината няма да избяга.
Апропо-Изпрати ми на лични моля, акордите на "Синева" по..стихове на Павел Матев Smile .
Чао.Весели празници.

Здрасти!Радвам се че се виждаме и тук!Ще ти ги пратя като се прибера че не съм в Ст.З. сега...поздрави!
Пон Дек 24, 2012 6:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
кирил драганов

Местожителство: велико търново

Мнение ЗдравейТЕ Отговорете с цитат
Хубаво приключение сте направили ФЕН, винаги ми е бил интересен този маршрут към високите върхове на Триглав. Минавал съм през Пауна и зиме и лете , винаги съм се възхищавал на гледките към главното било- върховете Ботев, Кадемлиите, Зли връх , Параджика , Козя стена или други. Но ЗИМАТА Е ОПАСНО , трябва познаване на маршрута и собствените възможности, тази година март месец стигнах до връх Пиргос, след като бях замислил да стигна до Голям Кадемлия и се върна по рида слизащ до пътя преди хижа Триглав. Имах и човек преди мен на 30 минути преднина , който ми помогна малко с пъртината до Пиргос. Бях на върха в 15 часа , имах време - но си казах геройства няма смисъл да правя и се върнах назад и под връх Пауна зачаках залеза над връх Ботев цели два часа и следях какво ще направи човека преди мен. Той стигна до Г.Кадемлия и слезе по рида за 1 час , тогава малко се ядосах, но другия път ще го направя. Фен само не разбрах ,къде видя толкова колове по пътеката , като те са много малко и през 100 - 200 метра по билото , а от Падитът към Пауна липсват. Като стигнеш връх Пиргос билото рязко слиза надолу и почва изкачване после към връх М.Кадемлия, така че югоизточния вятър правилно ви е завъртял на изток. Но най ме възхити минаването ви по екопътеката към Бабското , толкова сняг се събира там в дола че и с снегоходки трудно се минава. Но планината е за хора със силна воля , късмет и възхита от природните красоти..

Вто Дек 25, 2012 12:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fena73

Мнение Re: ЗдравейТЕ Отговорете с цитат
кирил драганов написа:
. Фен само не разбрах ,къде видя толкова колове по пътеката , като те са много малко и през 100 - 200 метра по билото , а от Падитът към Пауна липсват. Като стигнеш връх Пиргос билото рязко слиза надолу и почва изкачване после към връх М.Кадемлия, така че югоизточния вятър правилно ви е завъртял на изток. Но най ме възхити минаването ви по екопътеката към Бабското , толкова сняг се събира там в дола че и с снегоходки трудно се минава. ..

Нашата "пътечка" дето беше на уреда излиза не на Пиргос а го подсича и излиза на премкаа м/у него и М.Кадемлия-там видяхме коловете-е не са много/то затова и се замотахме/ама ги има тук-таме...а надолу към Падиатът хич няма-те си продължават по билото през Пиргос и подсичат Мазалат..
а на Бабското-нямаше толкоз сняг,по-скоро беше неприятно заледено при слизането от скалите над дерето...после-от другата страна вече имаше навеища-чешмичката над пътеката дето е-хич не се виждаше Laughing
Вто Дек 25, 2012 6:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.