ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
? от Предела Даутово Езеро Невързум Окаден до Синаница ?
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
? от Предела Даутово Езеро Невързум Окаден до Синаница ?
Автор Съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Мнение Отговорете с цитат
dido написа:
Добре де, раздуй в детайли историята - всяка такава знаеш е поучителна.

Ами според водача(П.Проданов-води и групи по екскурзионни към федерацията) бай Иван не се е обадил на тях(ръководството) а само е казал на хора от групата...Още преди това е имал неадекватно поведение,искал е да му викат хеликоптер и т.н.
След като са видели че не е с групата (според мен основната грешка) е че не са подали сигнал веднага а чак след 2 дена-когато се свързали с близките му и се оказало че не се е прибрал!
Съгласен съм с Дидо че са подценили маршрута и състава на групата е бил много разнороден...
Чет Юни 21, 2012 9:19 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
JimBoj

Разбира се основната роля на водача (командира) е цялата група, но когото някой от групата е имал неадекватно поведение едва ли това е повод да го отлъчим?

Дали в този случай не е по - добре да има двама трима по здрави от групата, които персонално да се ангажират с най – слабия и неадекватния..... е може от всички 20 да не имало нито едни който да е бил стабилен.... знам ли?

Поведението в криза е нещо за което никой не e готов, а адекватните реакции в такава ситуация са много важни

Последната промяна е направена от JimBoj на Чет Юни 21, 2012 2:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Чет Юни 21, 2012 11:35 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

Пряв си JimBoj.
На мен ми се налагало да оставям тримата най-яки мъже в групата да вървят с една девойка, на която кръвното и бадеше и и тръгваше да припада. Това стана на 5-6-я час проливен дъжд в Родопите. Вървяхме от х.Върховръх към х.Чудните Мостове. Идеята беше, че ако припадне единия да носи раницата и а другите двама нея. Аз дръпнах напред с групата бързо до х.Персенк и се върнах с хижаря и джипа му да ги пресрещнем докъдето можем.

Затова такива случаи трябва да се споделят, за да може всеки да взаимства опитност от другите.

Както се казва, простия не се учи от грешки, умния се учи от грешките си а мъдерият от грешките на другите. Very Happy
Чет Юни 21, 2012 1:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.