С благодарност
Пожелавам на всички да завоюват тази титла! Тя минава през два етапа: първо, техните деца да им народят трима-четирима внуци. Второ, дядовците - и бабите - да защитят доверието, че децата ще са в безопасност в планината. Първото е по-лесно за дядовците и бабите от второто!
Пон Авг 29, 2011 11:27 am
ДИАНА
„С Мила на Рила” е чудесно заглавие за детска книжка!
Както виждам и книжката вече е написана и подредена с прекрасни картинки-снимки,
с истински герои и полезна за тези, които ще поведат най-малките към планините.
Красиви внуци и красиви снимки!
А с предишните ви и бъдещи приключения, може да заформите цяла поредица детски планинарски книжки.
Сериозно го мисля, Г-н Сотиров!
Поздравления за Вас и внуците и догодина - петима!
_________________ Жена се милва до зори, планина се до пладне минава.
Човек със знанията си прави от планината или приятел, или враг.
Пон Авг 29, 2011 2:32 pm
Сотиров
Чет'рима с рима по крути машрути
Става, Диана! С Мила на Рила, с Антон на Атон, с Боян над Троян... Само с Максим ще се поизмъча да му намеря римуван терен. Хубава идея! И все пак имам чувството, че в този форум ще прочетат за нашите пътешествия повече хора, отколкото биха се отбили в книжарницата. Дай, Боже, четящите родители на малки деца да прихванат от моя опит и да не губят време в напразни съмнения за възможностите на своите деца. Дядовците и бабите тем паче. Ако има въпроси - моят опит ще им отговори. При поискване ще проведа и открит урок.
Жив и Здрав да сте г-н Сотиров, с умиление прочетох и разгледах всичко ваше написано не
само в тази тема. Хиляди Благодарности, че ни правите съпричастни със снимките на децата
и увлекателно написаните описания и разкази, просълзих се от радост и емоция.
Чет Сеп 15, 2011 11:20 am
albena :-)
Г-н Сотиров,
за мен беше голямо удоволствие да прочета тазгодишиния Ви пътепис
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети