Дидо, сигурно тая снимка след дъжд си я правил, та се посъбрало малко водица в горните гьолчета
Той е тарикат, носи си вода за снимките!
Пет Авг 24, 2007 5:55 pm
dido
Това е щото обичам да си мия апарата както е известно
Пет Авг 24, 2007 5:56 pm
dobrudjan4e
dido написа:
Нещо разбрах, че си се качвал по Каменица съвсем наскоро. Мене гледките от този връх ми липсват в колекцията, а и пътя ми е малко неясен Вземи да напишеш ако имаш време и мерак нещо по въпроса докато са ти пресни спомените ...
Дай да изчакаме Катя да довърши разказите в картинки пък после ако има нужда ще доразеснявам. Съмнявам се, че има нужда... знам колко си запален по Пирин, а моите познания са меко казано скромни...
Между другото мисля, че от 6-ти няма да е лошо да заформим един 4-дневен тур. Навитаци има ли ?
_________________ Който пие бира не умира!
Пет Авг 24, 2007 6:30 pm
bialk
dido написа:
Абе Мустафа, да бъда честен докато Ники не ми обърна внимание на този факт, съвсем откровено си вярвах, че самодивските езера са само 3. Аз затова нарочно съм ги снимал от Кралев двор де. Иначе точно тогава беше пика на сушата, дъждовете се изсипаха една седмица по-късно (свали снимката и виж EXIF-а, там стоят всички оригинални данни, вкл. деня и часа на снимане). Като се има предвид и екстремната суша, може би Ники е прав за това, че не пресъхват.
Да, така си е. Аз минах през този циркус на 14.07.2007 год. - вода си имаше и в горните езера. Ти сигурно си бил там няколко дни след мен /EXIF-а на снимката не показва датата и часа заради преоразмеряването с PS CS3/.
А дали авторът на статията за Самодивските езера в Wiki посещава този форум? Определено статията се нуждае от малка редакция.
Пет Авг 24, 2007 6:51 pm
Kat
Ники, едно уточнение.
Това ли е въпросният гребен Ушиците?
Абе, Цеци
Няма какво да завиждаш.. май аз трябва да завиждам за съботите и неделите
Пък може и да допълниш нещо, ако искаш, винаги има друга гледна точка ..
Абе, Цеци
Няма какво да завиждаш.. май аз трябва да завиждам за съботите и неделите
Пък може и да допълниш нещо, ако искаш, винаги има друга гледна точка ..
Това в правоъгълничето е началото, първия връх от гребена Ушиците - Кота 2822. До него вдясно е Кота 2814, като след това до Малка и Голяма Стража по гребена са само стърчащи жандарми - няма изразени върхове. Самия връх Малка Стража е също една такава канара, но го броят връх. Виж Голямата Стража, последния ясно изразен по хребета, си е наистина връх.
Ако има още нещо ще се обадя довечера пак. Нещо ме прихвана крастата да ходя на Триград и сега нямам време. Тръгвааам
Нед Авг 26, 2007 9:06 am
dido
[quote="bialk"]
dido написа:
Да, така си е. Аз минах през този циркус на 14.07.2007 год. - вода си имаше и в горните езера. Ти сигурно си бил там няколко дни след мен /EXIF-а на снимката не показва датата и часа заради преоразмеряването с PS CS3/.
А дали авторът на статията за Самодивските езера в Wiki посещава този форум? Определено статията се нуждае от малка редакция.
EXIF-a не го махам нарочно, на панорамните снимки го няма разбира се, че са съставни, но на всички други си стои - преоразмераването не маха EXIF-a.
На тая статия ще и дойде времето да се оправи, ама само тя ли е - ако знаеш колко други езерни групи са объркани...
Нед Авг 26, 2007 9:28 pm
dido
dobrudjan4e написа:
...
Между другото мисля, че от 6-ти няма да е лошо да заформим един 4-дневен тур. Навитаци има ли ?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети