Автор |
Съобщение |
kokoex
|
|
Автобуси за Смоялн от автогара Родопи |
|
Във връзка със разписанието - автобусите за Смолян от автогара Родопи - Пловдив сутринта в 6:00 и 7:00 не се движат
Във 6:30 има един автобус за Рудозем, който предполагам минава и през Смолян, но така и не разбрах дали е всеки ден или само в неделя, защото на касата ми казаха, че щом е Неделя билети се купуват направо от шофьора както си и беше де.
От Баните има сутрин в 7:40 директен автобус за Пловдив - НЕ минава през Смолян. От Давидково сутринта в 6:30 има друг, който прави връзка с този от Баните за Пловдив.
|
|
|
Пет Юли 26, 2013 11:32 am |
|
|
stefan
|
|
|
|
Бих искал да попитам как стои случаят с обществения транспорт от София до Чудните мостове? До Пловдив ми е лесно - отивам с влак, но от Фелибето натам не знам какъв е случаят. И може ли да стане за един ден отиване и връщане? Мерси предварително!
|
|
|
Пет Сеп 06, 2013 11:19 am |
|
|
gundu
|
|
|
|
|
Бих искал да попитам как стои случаят с обществения транспорт от София до Чудните мостове? До Пловдив ми е лесно - отивам с влак, но от Фелибето натам не знам какъв е случаят. И може ли да стане за един ден отиване и връщане? Мерси предварително! |
От София до Чудните мостове и обратно за един ден няма никакъв проблем ако си с кола. С общестевен транспорт мисията ми изглежда невъзможна. Най бързия и директен транстпорт е с автобуса за Смолян в 8.00 от централна автогара, после вече започват въпросителните - откъде и как. Слизане в Хвойна в 11.20 и.... кракомобила през Кабата за около 5-6 часа си горе или слизане на разклона за Забърдо 11.40 и... на стоп до горе - ако със стопа имаш късмет може да успееш даже да се върнеш и до София същия ден (на връщане разбира се пробваш стоп поне до Хвойна ). Събота и неделя мястото е доста посещавано та май си струва да се опита.
_________________ ТУРИСТ - ЗДРАВИ КРАКА, ШИРОКА ДУША, РАНИЦА НА ГЪРБА...... И ПРАЗНА ГЛАВА,.. |
|
|
Нед Сеп 08, 2013 4:59 pm |
|
|
Алекс.Йо
|
|
|
Разписание на автогара Доспат:
|
|
|
Съб Авг 27, 2016 11:36 pm |
|
|
bebo79
|
|
|
Здравейте,
някой да знае случайно от Пловдив или Асеновград разписание на автобуси до Бачковкия манастир, защото не можах да видя никъде подобно.
|
|
|
Сря Апр 10, 2019 8:39 pm |
|
|
tortomanin
|
|
|
Хора, не искам да налагам мнение, но общественият транспорт у нас е много зле.
Ориентирайте се към собствени коли и приятелски превоз!
|
|
|
Сря Апр 10, 2019 8:50 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
|
|
Здравейте,
някой да знае случайно от Пловдив или Асеновград разписание на автобуси до Бачковкия манастир, защото не можах да видя никъде подобно. |
Всички автобуси за Смолян, Мадан, Рудозем, Баните, Давидково, Лъки, спират на Бачковски манастир. Питайте на автогара Родопи в Пловдив.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Сря Апр 10, 2019 9:23 pm |
|
|
Twoo
|
|
|
Сря Апр 10, 2019 11:06 pm |
|
|
bebo79
|
|
|
|
|
|
|
Здравейте,
някой да знае случайно от Пловдив или Асеновград разписание на автобуси до Бачковкия манастир, защото не можах да видя никъде подобно. |
Всички автобуси за Смолян, Мадан, Рудозем, Баните, Давидково, Лъки, спират на Бачковски манастир. Питайте на автогара Родопи в Пловдив. |
Благодаря много за инфото и отделеното време.
Искаше ми се да обиколя 2-3 водопада там , през пролетта някой уикенд , в момента не разполагам със собствен транспорт и точно затова търся инфо.
Видях ,че има туристическа спалня където мога да пренощувам ако работи,другия вариант е да питам в самия манастир.
|
|
|
Сря Апр 10, 2019 11:18 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
Разписание Девин
Разписание Чилингира (язовир Въча)
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Сря Юли 15, 2020 11:15 am |
|
|
Alina
|
|
|
|
087 986 8962 - Костадин, кара такси в Смолян.
Смолян до хижа Перелик - 20 лв, Смолян до Каньона на Водопадите - 7 лв.
|
|
|
Чет Юли 16, 2020 4:31 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
Девин
|
|
Сря Сеп 09, 2020 11:07 pm |
|
|
|