здравейте и от мен Аз съм нов в този сайт,а сега вече имам нужда и от малко инфо. Студент съм и доста честичко ходим по планините на разни хижички,а от там и на походчета естествено...Та имам аз едни обикновенни гадни кубинки,но от последния поход тотално се убедих че се нуждая от нещо наистина добро за крачетата ми,че адски се изкъртих на въпросния последен поход...и реших ако е гарга поне да е рошава...та на въпроса-доста гледах из форумите,събрах малко инфо и в крайна сметка си купих според мен нещо добро ЛОВА Ренегаде.И сега въпроса ми е дали тези обувки са наистина толкова добри колкото си мисля(защото доста лекички ми се видяха,а са качествени според мен-със вибрам,горе-текс),колко време биха ме искърали,на какви терени биха могли да са най- експлодативни,най-добри,мога ли да ги нося из града,няма ли да им се повреди подметката и най-важното-как да ги поддържам? Просто дали си заслужават парите? Може да ги видите в sportbul.com
Вто Дек 11, 2007 9:20 pm
mrdobrev
obuvkite v momenta
Vij Trezeta Altitude v Namaste ili modelite na Raichle v ekipirovka.com naprimer 60-degree - 200 leva!!!
Аз вече 4 година търкам един HI-TECH и не е мръднал.Но смятам да си взема харесах си едни обувки на REGATTA незнам дали ще излезат сполучливи.Някой ако е запознат с тази марка обувки да каже.
_________________ Общуването с величието на природата-това е за мен туризмът!
Сря Яну 14, 2009 8:40 pm
pepyZX5
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети