А кои са според вас най-"личните" върхове в района? Кои предлагат най-хубави гледки? Иска ми се да видим най-доброто от района, в посока до 3-3.5 часа или пък кръгов маршрут до към 6-7 часа ходене, със старт Тиха Рила?
Трудно е да се каже кои върхове не са "лични", красиви и обзорни.
Няма как да се сбърка с Погледец (Йозола), Йосифица, Водния чал.
Всички (по отделно) спокойно се достигат за посоченото време.
Вто Юли 25, 2023 5:28 pm
goro_levskara
didkopitko написа:
А кои са според вас най-"личните" върхове в района? Кои предлагат най-хубави гледки? Иска ми се да видим най-доброто от района, в посока до 3-3.5 часа или пък кръгов маршрут до към 6-7 часа ходене, със старт Тиха Рила?
Дидко, по-добре се върни другата седмица, месец, или година и опитай да се изкачиш на всяка чучка. Не дели върховете на лични и не лични. Всеки връх в района предлага страхотни гледки. Просто се наслаждавай
Дидко, по-добре се върни другата седмица, месец, или година и опитай да се изкачиш на всяка чучка. Не дели върховете на лични и не лични. Всеки връх в района предлага страхотни гледки. Просто се наслаждавай
По принцип така правим. Но като ми е непознат района, започваме с "най-масовите" и достъпни, с ясни пътеки до тях. После вече, като поопознаем, след известно време се връщаме да надградим.
Благодаря за предложенията. Започвам да "смятам" по картата, като имам въпроси ще питам, за което се извинявам и благодаря предварително! Просто Тиха Рила, поради липсата на МПС, с което да я достигна, винаги ми е оставала непроучена.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети