Хахахах баш от там да.
Чет Мар 11, 2021 9:54 am
Drako
Абе сигурно вече сте го минали, но билото от Цари връх нагоре откъм глетки е за предпочитане Само със ските ще е врътка нагоре през дерето, който е със ски
Нед Мар 14, 2021 8:39 pm
EXIIIT
Да се отчета.
Такова ми се мамата.. в събота 8 часа маане в мъгла, видимост 5-6 метра суграшица преминала в як снеговалеж и вЕтър сигурно 60-70км.ч. или така ми се е сторил. Голямо дърво си беше. От Картала горна станция до Исмаилица имаше гледка после видях слънцето чааааак в 18,30 .долу на х.Македония.
Най- големия го ядохме от Парангалица до Мерджика страшен вятър беше и мъгла то там коловата маркировка си е оскъдна по принцип дали сме срещнали 10 кола максимум. Доста на зиг заг сме се движили около 850 метра излишни имаме, а в това кофти време си е много. Снежната обстановка си е добре има доста сняг нямаше навявания всичко беше фирн ходи се лесно без пропадания, бяхме със снегоходки имахме и котки и всякакви други сечива.На хижата е ясно положението да не обяснявам
Пон Мар 15, 2021 11:50 am
tzezko
Май те е изпрал Ковида!
EXIIIT написа:
Да се отчета.
Такова ми се мамата.. :
Еми, `айде комеминействай вече, щом си станал мазохист.
Ще ти кажа къде да изпратиш таксата за прехода.
Пон Мар 15, 2021 12:49 pm
EXIIIT
ААААААА може да платя такса, ама няма да го минавам КЕ, айде нЕма нужда на тия години
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети