Автор |
Съобщение |
kaloyanv
|
|
|
|
Ковачки е просто един от останалите бушони които ще бъдат натиснати скоро. Но не това е проблема както писах и по другите теми, но и там не ме разбраха.
|
|
|
Пет Яну 31, 2020 9:08 pm |
|
|
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3375 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
|
|
Ковачки е просто един от останалите бушони които ще бъдат натиснати скоро. Но не това е проблема както писах и по другите теми, но и там не ме разбраха. |
Ами кажи го тоя проблем най-накрая, но така че да те разберем. Изрази се ясно, точно и недвусмислено, в буквалния смисъл!
Какво означава „Ковачки е просто един от останалите бушони които ще бъдат натиснати скоро.“?
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
|
|
|
Съб Фев 01, 2020 12:28 am |
|
|
stefansmail
|
|
|
Говори се ,че хотела ще отвори до дни...
В четвъртък на паркинга имаше камионче с части за лифт...
Наемателя на Мальовица и Ален Мак е един и същ...
Довършете изреченията
_________________ Good Judgment Comes from Experience, but Experience Comes from Bad Judgment. |
|
|
Съб Фев 01, 2020 3:09 pm |
|
|
iliyadd
|
|
|
|
Мальовица Ски е публикувала съобщение на страницата си във ФБ.
"Новият концесионер на ски зона Мальовица ви кани на официалното откриване на ски сезона с пускане на паничка "Меча поляна - Ръждавица" тази събота (08.02.2020г.).
Приготвили сме приятни изненади за най-малките любители на зимните спортове и добре обработени писти. От вас очакваме да донесете хубаво настроение и да споделите с нас един чудесен ден в подножието на връх Мальовица.
В момента безплатно продължават да работят двете панички на Меча поляна.
Очакваме ви за нови зимни приключения!"
|
|
|
Пон Фев 03, 2020 10:38 pm |
|
|
lz1fw
|
|
|
Малко встрани от темата. Преди десетина дена без да искам минах по пътека по стълбовете на лифта край Говедарци. Съоръженията плачат за много сериозен ремонт. Част от стълбовете са сериозно наклонени. Металното въже на две-три места е паднало на земята.
|
|
|
Съб Дек 12, 2020 12:35 pm |
|
|
vedrin
Регистриран на: 25 Авг 2010 Мнения: 5844 Местожителство: 1116 m н.в. |
|
|
|
Между другото, а и съвсем по темата -- никое от съоръженията не работеше днес, макар и хора, а и снежец, да имаше в изобилие. По-късно вечерта ми направи впечатление, че в ЦПШ нямаше нито един източник на светлина. Някак злокобно се очертаваха тъмните черти на сградата в мъглата на здрачаване. Не си спомням да съм я виждал в такъв вид...
Веселата глъчка от окъснели дечурлига със шейни някак успяваше да поразведри обстановката.
Около трийсетина сантиметра тежък мокър сняг е оставил поредния циклон.
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado |
|
|
Съб Дек 12, 2020 9:54 pm |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
Ехх, значи ти си бил днес следобед на хижа Мальовица. Не бях сигурен че си ти ..жалко да бях дошъл да те поздравя поне, а пък даже да не си бил ти.
|
|
|
Съб Дек 12, 2020 10:56 pm |
|
|
vedrin
Регистриран на: 25 Авг 2010 Мнения: 5844 Местожителство: 1116 m н.в. |
|
|
|
|
|
Ехх, значи ти си бил днес следобед на хижа Мальовица. Не бях сигурен че си ти ..жалко да бях дошъл да те поздравя поне, а пък даже да не си бил ти. |
Разходихме се до хижата в късния следобед. Бяхме тръгнали към Витоша, пък се озовахме там. Срещнахме Ристе и неговата банда, жалко, че сме се разминали с теб.
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado |
|
|
Съб Дек 12, 2020 11:02 pm |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
|
|
|
|
Ехх, значи ти си бил днес следобед на хижа Мальовица. Не бях сигурен че си ти ..жалко да бях дошъл да те поздравя поне, а пък даже да не си бил ти. |
Разходихме се до хижата в късния следобед. Бяхме тръгнали към Витоша, пък се озовахме там. Срещнахме Ристе и неговата банда, жалко, че сме се разминали с теб. |
Здраве да е. На следващата следКовидна сбирка, кой знае кога ще е ама ..
|
|
|
Съб Дек 12, 2020 11:12 pm |
|
|
|