По всяка вероятност става дума за фейкнюз, въпреки снимките на антената с надпис А1 и умрелите гълъби. Вероятно са монтаж, така че без паника и излишна емоция от страна на орнитолози, соколари, ветеринари, еколози и тям подобни, с възможни френетични реакции!
_________________ И опитни планинари са загубвали пътя, но "Който не знае на къде е тръгнал, винаги стига другаде" .
Сър Т.Пратчет
Пон Юли 08, 2019 12:43 pm
lz1fw
Аз пък четох някъде, че са намерили и около 500 човешки трупа, но тайно са ги извозили в неизвестна посока.
Пон Юли 08, 2019 10:18 pm
mom4i
Митко, не се приема! Ако имаш новина - споделяй, ако нямаш - не ни занимавй с клюки някакви!
Това с 5G-то ми се нарежда начело в листата, заедно с модата напоследък всеки да да си изкаже компетентното мнение, че не е имало американци на Луната. Мисля, че са горе-долу същите хора. Те и за Земята не са убедени, че е кръгла, но сега това не е толкова модерно, и си траят по тази тема.
На зле е тръгнал света, с толкова много специалисти...
Вто Юли 09, 2019 8:15 am
djogobg
Конспираторите се виждат в чудо, когато ги надцакаш:
- Кацането на луната е било инсценирано.
- Ти си мислиш, че самата луна съществува ли?
- Земята е плоска.
- Мисля, че концепцията ти за това, което наричаме Земя е грешна. Светът ни се определя от съзнанието, така че Земята е с различна форма за всеки.
- 5Г убива птици.
- Ти си мислиш, че това е 5Г? Всъщност това е 4Г, просто досега му криеха пълните възможности, за да могат сега да рекламират нов продукт. Всъщност 5Г "клетките" са нов вид акустични подслушвателни устройства и птиците умират от ехо генерирано в утразвуковият диапазон.
Вто Юли 09, 2019 9:49 am
Denton
Навремето имах колега запален по всякакви подобни конспирации. Любимата му история беше, че САЩ имат база на обратната страна на Луната и карат там сърф по хавайски ризи. Един ден дойде и много сериозно ми каза: - Ще ти кажа една голяма новина, но няма да ми говориш зад гърба, че съм луд. Оня е ходил на Марс. - Кой, питам аз, шашардисан. - Обама. След това се врътна и си отиде в неговата стая.
По конкретната "новина", само споменаването на "зелените организации “Чисти Балкани” и “Искаме зелена България”" трябва да покаже колко е истинска подобна спекулация.
_________________ I have come to this great land to seek my very own sun!
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Пон Авг 05, 2019 11:42 pm
joy_boy
колеги, всички виждаме, че сега това с 5G е модерна тема. аз обаче предлагам да се фокусираме малко по-напред: IEEE 802.11ad
(незнам дали плахо да спомена, че устройства работещи в диапазона 60GHz се продават свободно на пазара)
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети