Автор |
Съобщение |
Sinanitsa
|
|
|
За да са коректно зададени въпросите кое е "това място" мисля, че питащия трябва да уточни малко както казва Gamina в кой континент са, в коя държава ,снимката от къде е напавена ( север,юг и т.н.) иначе си играем на едно гадаене.
Ми май баеше.....
Е, успех с познаването!
_________________ Sinanitsa |
|
|
Сря Авг 26, 2009 11:50 pm |
|
 |
ggattov
|
|
|
аз съм уточнил...... дали някой е бил там? може би не много правилно съм формулирал цялата тема не знам.....
и случайно някой дали знае "това място", защото точните имена на месностите на отделните снимки, като изключим вулкана и аз не ги помня ....с налучкане няма как......
но май действително тая дестинация изобщо не е популярна в БГ.....и в часност тук.......
Континент към Африка (към....да се наблегне на "към"..... )
Държава Испания.......
явно никой не е бил там, така че да видим по тоя доста "як" жокер някой дали ще разбули мистерията? 
|
|
|
Чет Авг 27, 2009 8:12 am |
|
 |
mislesht
|
|
|
Тенерифе? 
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Чет Авг 27, 2009 10:01 am |
 |
 |
ggattov
|
|
|
Печелиш......
Вулкана е Тейде 3717,5 активен........
чувството над 2000 метра е все едно си в долината на смъртта......или на Марс (и на двете не съм бил, но така си ги представям ) червено, оранжево......абе интересно е.....а и никакъв живот освен накое и друго заблудено храстче.........
а животни дори мравки и комари няма.....
ПС:
наградта мога да те заведа......мога да осигуря безплатно пребивабане там......единствено трябва да заплатиш и моя двупосочен самолетен билет....... 
|
|
|
Чет Авг 27, 2009 10:44 am |
|
 |
mislesht
|
|
|
 |
 |
Печелиш......
ПС:
наградта мога да те заведа......мога да осигуря безплатно пребивабане там......единствено трябва да заплатиш и моя двупосочен самолетен билет.......  |
Айде сега наливай масло в огъня...Най-много да се стресирам от цената на билета.
Пък знае ли човек, бъдещето ще покаже.
Иначе съм гледал доста снимки и съм си точил карти от нета. Явно нещо ми е останало в главата.
|
|
Пет Авг 28, 2009 9:43 am |
 |
 |
ggattov
|
|
|
цена е много относитенана на билетите.....и зависи от началната точка......а както се досещаш от БГ промоции за натам нямам...... (може и да греша, но не мисля)....
за сравнение мога да ти кажа че аз когато ходих..... 2005 г. от Англия до Тенерифе (което е почти същата дестинация в км, през Мадрид) само билети, ми бяха 140 Паунда( а неможах да зема и най-евтините имаше и около 100) или около 500 лв тогава......а от БГ същите най-евтините бяха 1200 лв!!!!
за съжаление доколкото знам няма голяма промяна....дано да греша...
а от Германия има и по 100 евро....ама ние нали сме "най-богати".....та трябва яко да ни доят 
|
|
|
Пет Авг 28, 2009 10:35 am |
|
 |
mislesht
|
|
|
Мда, ние сме над тия неща...
|
|
Пет Авг 28, 2009 2:29 pm |
 |
 |
ggattov
|
|
Пет Авг 28, 2009 5:34 pm |
|
 |
Traveler
|
|
|
|
За евтини самолетни билети следващия път провери тук , няма да ти излезе толкова скъпо .
Доста доволен съм .
|
|
|
Вто Фев 02, 2010 6:16 pm |
|
 |
|