Автор |
Съобщение |
ggattov
|
|
|
ако трябва ще зема още по-голяма и по-тежка раница.....с много храна съдържаща протеини 
|
|
|
Сря Авг 19, 2009 10:26 am |
|
 |
ggattov
|
|
Чет Авг 20, 2009 10:44 am |
|
 |
Gamina
|
|
|
Чет Авг 20, 2009 11:31 am |
 |
 |
ggattov
|
|
|
в случая на Г. Димитров на снимката и на Надал, това е един по специфичен мек бинт....средно между анкерпласт и бинт доколкото съм запознат......а сега се сетих че има и такъв тефлон бял който може би ще върши перфектна работа.....
на 100% мога да ти гарантирам че и с обикновен анкерпласт ако го сложиш на точното място като на снимката ефекта ще е много по голям отколкото всяко друго нещо, дори и от мойте наколенки
пробвал съм и знам че действа много преди да се сдобия с д-р Ливайн
това го бях видял от едно европейско по фудбол...един дачанин осуква леко коляно, болки превиване и тия му лепят здраво един анкерпласт на адукторите (това е областта от снимката, май де) и той става и търчи като луд......
с притискането на тази област докато е така болка няма.....за мен гадното беше после при свалянето на анкерпласта......правех си една мини кола маска
но са се сетих за тефлона
надявам се да съм от полза на някой на база на мойте практически изследвания по темата
ПС: вече ме питаха и на ЛС.....затова реших да споделя опита, а и краката ни не са само за едно слизане се пак
|
|
|
Чет Авг 20, 2009 1:37 pm |
|
 |
Gamina
|
|
|
|
а, аз за Ливайна се шегувах
но наистина е от значение къде ще сложиш наколенката или бинта/анкерпласта.. каквото и да е. Аз вече си познавам дефектите и знам къде точно да се вържа 
|
|
|
Чет Авг 20, 2009 1:41 pm |
 |
 |
ggattov
|
|
|
то за Ливайна е ясно
но се сетих се пак да споделя междудругото 
|
|
|
Чет Авг 20, 2009 1:44 pm |
|
 |
vegal
|
|
|
ЧНГ на всички,а сега по темата-аз си мислех ,че само мен ме боли коляното при слизане от планините,а то си било всеобщ проблем.На мен наколенка не ми помага,ще пробвам с лейкопласт-благодаря за идеята. 
|
|
|
Сря Яну 06, 2010 11:04 pm |
|
 |
JimBoj
|
|
|
|
Ами по въпроса с раниците казано е!!: „кой каквото си носи това ще пие и яде, кой каквото води ......” 
|
|
|
Чет Яну 07, 2010 4:45 pm |
|
 |
Мурзилка
|
|
Re: Търся си спътница за походи....да носи тежки раници....: |
|
 |
 |
Търся ентусиастки, който нямат нищо против да носят и моя багаж на преходи из българските планини.....
|
Дерзай приятелю. Виж тука една кака си прави ОФП-то на ЦПШ Според мен няма да има нищо против да ти носи раницата, като е гледам каква е надъхана спортистка

|
|
|
Сря Яну 13, 2010 1:50 pm |
|
 |
dido
|
|
|
|
Слабичка нещо ми се види ...