Здравейте dnkovacheva, на 22.07 сутринта по план график аз и моята дъщеря (12год) тръгваме от Драгалевци
от Бургас сме и на 21.07 вечерта ще пътуваме с нощния влак за София.
Ето ви линк към гравика:
https://drive.google.com/file/d/0BybGKVlDPqwcSlp0M280aFhXb0E/view?usp=drivesdk
Хижите са прозвънени уговорките са направени и ако е рекъл господ на 22 потегляме към Гоцев връх
Ако ви харесва маршрута и датите ви удволетворяват заповядайте да вървим заедно.
Нека не ви стряскат годините надъщеря ми. Миналата година с нея по същото време направихме Ком Емине за 21 дни само двамата.
Браво на вас и на детето! Къде можем да видим снимките ви?
След Ком –Емине 2013 , дойде време и за следващото Е . От Варна съм , потеглям за София на 28. 07 . По пътеката тръгваме двама, сутринта на 29.07. Виждането ни за преминаването е лежерно , ставане в седем сутринта и тръгване до осем - осем и половина. Тръгваме на разходка , а не да гониме рекорди. Носим си палатки и ще спиме където замръкнем или където се изморим , ако няма хижа наоколо. Спътникът ми ще е с мен до следващата събота , след това се прибира в София. Аз продължавам до края, смятам че за около 15 дена ще го завърша. Ако има желаещи и имат същото виждане за преминаването , моля да заповядат.
Вто Юли 25, 2017 1:48 pm
rachko69
zlink написа:
rachko69 написа:
Здравейте dnkovacheva, на 22.07 сутринта по план график аз и моята дъщеря (12год) тръгваме от Драгалевци
от Бургас сме и на 21.07 вечерта ще пътуваме с нощния влак за София.
Ето ви линк към гравика:
https://drive.google.com/file/d/0BybGKVlDPqwcSlp0M280aFhXb0E/view?usp=drivesdk
Хижите са прозвънени уговорките са направени и ако е рекъл господ на 22 потегляме към Гоцев връх
Ако ви харесва маршрута и датите ви удволетворяват заповядайте да вървим заедно.
Нека не ви стряскат годините надъщеря ми. Миналата година с нея по същото време направихме Ком Емине за 21 дни само двамата.
Браво на вас и на детето! Къде можем да видим снимките ви?
Регистриран на: 06 Сеп 2015 Мнения: 56 Местожителство: София / Стара Загора
Е4
rachko69, поздравления за усшения преход! Догодина Е8
Аз, Inga и Пучи, планираме тръгване по нашият първи по-дълъг маршрут.
Планът ни за сега е тръгване от Драгалевци на 18.08 след работа с преспиване около алеко / черни връх или 19.08 сутрин. Пристигане най-късно на 01-02.09, 03.09 пътуване обратно към София.
Идеята за спането е да бъде на чували / палатка около хижа / източник на вода.
Ако на някой му се тръгва с нас, да заповяда!
Пет Авг 11, 2017 10:29 am
philm
Регистриран на: 06 Сеп 2015 Мнения: 56 Местожителство: София / Стара Загора
Приключението ни с Inga и
pucci
по Е4 завърши успешно на 01.09.2017, макар с малка промяна на маршрута с цел улеснение перминаването на домашните любимци.
След като се носихме на Павлев връх, решихме да пропуснем Кончето и Типиците и с тази цел заобиколихме през Синаница.
кафявата маркировка е доста подла през по-голямата част от пътя сред паднали дървета и провиране през борчета. Препоръчвам първо през жълтата и после през кафявата. Ако някой е губил сандал, да знае че е там все още. Опитахме се да го занесем до синаница, но уви, не успяхме и имахме счупен карабинер за багаж
Благодаря на всички които бяха споредлили детаилна информация за техните преминавания! Беше изключително полезно, та нядвам се да обогатим информацията и ние (може би най-вече за хората с домашни любимци).
Чет Сеп 07, 2017 2:13 pm
SakatOrel
Първо скоростно преминаване по маршрута Е4 в България -
2 дни 22 часа и 44 минути
Витоша - Верила - Рила - Пирин - Славянка
“Пионерите имат най-трудната задача. Ще е много сериозна работа да го минеш за 4 дни.. - ми написа Master-ът Nikolay седмица по-рано.
Сега, когато адреналинът премина и емоциите придобиха една идея по-ниски граници, мога да погледна по-трезво върху това, което се случи. Ясно е, че през призмата на времето остават само страхотният спомен от изживяното и трудностите избледняват, но няма как да избледнее благодарността към виновниците това приключение да завърши с положителен край. За да имаш мечта е нужно много вдъхновение! За да тръгнеш след нея е нужна малко смелост! Но за да я осъществиш е нужно и подредбата на звездите да сочи в твоята посока.. (а аз имах и пълнолуние )
Изключително благодарен съм на съдбата, че съм жив и здрав, както аз, така и всички останали, които се включиха в това начинание и решиха да рискуват и да приемат и като своя кауза моята мечта.
Не съм и предполагал, че може да се получи толкова голяма и сериозна организация единствено на база добронамереността и жертвоготовността на хора, пламнали по една луда идея.
Две седмици преди началото имах груба, неподробна представа за този опит, но вълната от предложения за помощ и съдействие, която ме връхлетя от всички страни всъщност беше в разковничето за успешния край.
Хората на първата снимка - "Екипът Е4 под 4 дни" са тези, без които това нямаше да се случи. Искам да благодаря на всички, които от първата крачка в Драгалевци до последните издихания преди Гоцев връх вложиха себе си, за да се движа напред. Благодаря на:
Деси Hristova, че в ледената сутрин на Черни връх успя да намери Смильо и да не изяде сама всички сандвичи след тръгването;
Ники Дерменджиев, че ме придружи до края на първия ден, че вложи много усилия, за да поддържа духа ми висок и че даде щурата идея за ранно ставане, от която всичко тръгна по друг начин;
Калоян Пейчев за изненадата на Драгалевци, насърчението до Голи връх и телепатичната връзка, с която бяхме мечтали едно и също по този магичен маршрут;
Nikola Penchev за колоездачната подкрепа, пренесените провизии и приятната компания за неусетното преминаване на може би най-еднотипната част във Верила;
Miryana Tsvetanova за вкусния обяд поддръжка преди Рила и възможността да си починем малко повече от предвиденото ;
Ивайло Атанасов и Velislav Nikolov, че на два пъти ме извадиха от огромни дупки - след безкрайния ден сам в цялата Рила с Ада на Капатник и след жегата и изтощението от Северен Пирин:
Пейсвайки ме за втори път това лято, Иво от #TeamSkisharki отново рискува пренатоварване на неизлекуваното си коляно и прояви огромен мазохизъм, подлагайки се на отегчителната участ да прекараме 14 часа заедно, за да ме издърпа през най-техничната и тежка, същинска част на Пирин;
Вели с цената на едно спукано гърне и много освежителна бира успя да направи логистиката съвършена и не позволи да имам нужда от абсолютно нищо на местата, на които ни чакаше;
Mitko Pirnarev за вкусното и топло гостоприемство на Хижа "Попови Ливади";
Meglena Beneva за жертвоготовността изненадващо и без почивка да дойде директно от София и да ме придружи за последните 35 километра до края в Пирин и Славянка. За това, че поддържаше духа ми буден, когато тялото не беше - в моментите на крайно изтощения в последните 10 километра и направи всичко по силите си, за да стигнем заедно до Гоцев връх и да слезем оттам въпреки желанието ми да си поспя малко с мечките..
и на всички, които останаха “зад кадър”, но с непо-малка помощ. Благодаря на:
Natalia Velitchkova за безценните съвети в последните две седмици, когато се запознахме и прие присърце каузата;
Viktoriya Danova за това, че “нагоре не се тича” и веселата изненада ;
Veselka Velikova за невероятната изненада със залепения на връх Вихрен мотивиращ плакат;
Momchil Momchilov за предадения опит в една среща под надслов “Не питай старило, а питай патило!”;
Константин Коцев и останалите от Групови бягания - Западен парк за насърчението;
готините колеги и ръководители за поредните два дни отпуск;
Albena Taseva и Ангел Димитров - екипът на "Нещо вкусно", чиято безрезервна помощ и подкрепа направиха това приключение толкова вкусно и изпълнено с енергия;
Bergans of Norway Bulgaria и екипите на CampingRocks.bg и TrekMania за подкрепата и помощта;
Nikolay Nikolaev (Master-а) за примера и за начина, по който ми помогна да се променя през последните три години;
На родителите ми за притесненията и доверието;
и на баба, която не спираше да ме подкрепя, като всеки петък ми се обаждаше, за да ме попита каква щуротия съм замислил за почивните дни, докато беше сред нас..
Благодаря и на всички останали, чиито положителна енергия и мисли ми даваха сила във всяка една крачка!
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Честита Независимост!
Бояне, браво за постижението! Наистина нещо трудно е постигнато. Страхотно израстване имаш. Помня една зима на Дерменка се видяхме. Ние с Изхода и компания пиехме скъпо вино (илядо лева литъра май, ако греша той да ме поправи), а вие бая ходене направихте в дълбокия сняг от Кърнаре с голямата група. Е ти си задобрял в тази област, а ние си поддържаме нивото в нашата
И си пионер, не може да се оспори. Сега Джимито като каже на Дизела да го избяга за ден и половина, то той ще вземе само рекорда, но не и първото скоростно преминаване.
И още веднъж, честит празник на всички!
Спомням си тази зима да......епично беше. До този момент не вярвах, че Беклемето- Дерменка може да се ходи 5,6,7 часа ама се оказа, че можело. Виното е виновно от 400,00 лв. литъра какво да очакваш евтинджос.
Браво Бояне / сакати орльо/ кефя ти се бъди здрав и ни радвай.
Пон Сеп 25, 2017 10:43 am
gandi
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети