_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Вто Окт 15, 2019 9:10 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3379 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
EXIIIT написа:
tzezko написа:
...и не влачи никакви въглища, а си вземи две-три вършини от изгорелия клек над Йончево-то и за нула време става баня. На сутринта да си пометеш- занесъл съм метла и лопата.
Да споделя:
На 02.11.2019 срещу 03.11.2019г нощувах на заслон Страшно езеро.
Да благодаря на хората които го поддържат. Следващата година ще се включа и аз, подайте сигнал навреме.
Времето беше адски тегаво вятъра нагоре бурен мъглата гъста 10-15м видимост, детето чак се изплаши.
Стигнахме в заслончето към 16.30 и останахме да пренущуваме там с надеждата в неделя да е по- добре времето ...уви по гадно беше .
Оставил съм:
газ една чисто нова бутилка нискотемпературна 200мл.
три кибрита и 1/2 кутия сух спирт за подпалка добре пакетирани да не се навлажняват
въглища - еко брикети 5кг /такова ми се мамата докато измъкна 10 кила кюмур нагоре/.
свещи 10 бр.
нови батерии 3 ААА - 6 бр. заредил съм и лампата дето е там
Консерви риба тон 3 бр.
Едни много гадни спагети / ама децата много ги обичат/ - 3 пакета
нарязъл съм доста клек в предверието и вътре съм набухал колкото можеше / мирише на Нова Година като влезнеш/
ром- 200мл.
ракия 500мл.
захар едно шише от минерална вода, там ссъщо имаше
сол и други подправки
чай и кафе инстантно
ВИНО ЧЕРВЕНО ОТ СКЪПОТО 1 ЛИТЪР- демек само от него съм 500,00 лв. назад
мокри кърпи- 1 пакет
тоалетна хартия 1 ролка - неизползвана
ами друго не се сещам може и да сме забравили нещо.
Да споделя:
Според мен на печката трябва да се направи клапа отгоре за да може да се контролира процеса на горене. Сега като я запалиш има голяма тяга бързо гори, но всичко отива през комина и изгаря за нула време. Входната врата свети тук таме около касата, може нещо да се покове, че зимата сигурно ще се пълни със сняг и затварянето нещо не ми вдъхва доверие, ако надуе вятър насрещен сигурно няма да удържат тези сюрмета/ брави/
Хората ходили преди мен бяха оставили единият прозорец отворен / голяма тъпотия ама ГОЛЯМА, имаше фасове около печката ПОРЕДНАТА ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ ПАК/.
От този прозорец духа яко трябва да се уплътни някак си.
Някой е оставил хляб в пакет -беше мухлясъл и мишока го беше ял - изгорих го.
Мисля, че е по- добре да се оставя сухар.
Отново брагодаря на хората подържащи това място и децата им благодарят - те дори повече.
Помели сме си на Цецко с метлата изтупахме одеалата, проветрихме
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пон Ное 04, 2019 1:13 pm
cho
Пак!
...
Съб Окт 03, 2020 12:42 am
EXIIIT
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Що не споделихте по рано да се включа???????
Нали помолих.
Пон Окт 05, 2020 9:56 am
EXIIIT
Някой да се е качвал към Страшното от Йончево тия дни?
Пон Апр 19, 2021 9:53 am
Лари
EXIIIT написа:
Някой да се е качвал към Страшното от Йончево тия дни?
Привет, EXIIIT! Качвахме се към Страшно езеро по пътеката от хижа "Мальовица" по-миналия понеделник - 12 април 2021 г.
Имаше пъртина и снега беше стабилен. Не сме ползвали снегоходки, само котки. Заслона беше затрупан до покрива, но откъм входа беше почистен снега.
Вто Апр 20, 2021 7:27 pm
EXIIIT
Мерси Деси за инфото.
Може да се кача събота или неделя.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... , 9, 10, 11Следваща
Страница 10 от 11
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети