Имаме сбирка по случай празник на нашето дружество +премаркиране на някои пътеки около х.Морулей...
а и много срещи ще станат тая есен-земем да си омръзнем
мерси предварително на наш`та граЦка мацка/rain/
Пет Окт 03, 2014 8:19 am
tzezko
Активизирайте се желаещите, че в хижата има запитвания за легла и от други места, та да не стане тесничко.
Готово запазих места, някой с предложения за преход,
Мисля си нещо от Скобелево нагоре, на връщане през Кадемлията и надоло към Тъжа?
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Пет Окт 03, 2014 6:09 pm
tortomanin
Ей, много забравяте. Нали идеята беше всеки да може да реши в последния момент, да може да реши дали ще остане, да може да реши дали да е на хижата, на хотел или на палатка. Няколко човека вече писаха, че ще разпъват шатри. това си е тяхно решение. Други казаха, че ще дойдат.... може да поприказваме ида си идат. Аз обещах, че ще ви чакам преди 12 в събота и ще се опитам да почерпя. Незнаейки колко ще сте, съм пестелив на обещания. Вол във Волвото няма да има. А няколко кила ракия - със сигурност.
Пътя всеки сам избира. Аз не мога да тръгна от Ясеново и да съм там в 11.
Прав си нека всеки сам да решава какво да прави и да се оправя. Че то иначе ще стане пак една лигава и мрънкаща. Поне обаче обяви един час за начало на сБирка. Примерно 14-16-18. Всеки да си направи преценка кога да тръгне и колко да се размотава.
Прав си нека всеки сам да решава какво да прави и да се оправя. Че то иначе ще стане пак една лигава и мрънкаща. Поне обаче обяви един час за начало на сБирка. Примерно 14-16-18. Всеки да си направи преценка кога да тръгне и колко да се размотава.
Най- добре ще е да е вечерта примерно 19ч.
така и тези които ще правят преход ще са пристигнали и тези които са на работа и ще палят колите по обед и те ще са пристигнали.
Това не пречи като се съберат хора по обед и да се почнат, вечерта втори тур и така
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Съб Окт 04, 2014 7:34 pm
tortomanin
Ами че вие, дето ще сте от петък, сте дали най-ранния час. Аз обещах да съм в събота по обяд. Който дойде по-рано, по-рано ще се включи в моабета. Останалите ще са по-жадни и ще догонват.
Нещата малко се промениха. И ние сме от събота, ама от рано. Щом казваш 12, значи ще има време и за малко разходка до Исполина. До тогава
Нед Окт 05, 2014 10:26 pm
tortomanin
Е, малкия Исполин и аз ще го кача. А от Стара Загора ще взема Йоцкан, ако не се е случило нещо. Приемам за верни уговорките от четвъртък вечерта, че все нещо излиза. Дори и за хасковската група сме уж сигурни само аз и жената, макар че плановете бяха за две коли с шест човека.
Абе, не сме под пагон да се стряскаме дали точно на секундата ще сме в строя. Ще се намерим.
Ако се търсим с телефони из поляната, моят е 0884-37-48-39 /Коцето/. Трябва да има обхват заради хотелите.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 8 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети