За съжаление, пътеписът от 2011-та е публикуван в един от бушкрафт форумите, който понастоящем не работи. Трябва да погледна дали го нямам някъде свален, поне текста, или пък Мечо да положи усилия и да го качи наново, ако го има запазен на компютъра.
Пътеписът беше много добър и вдъхновяващ! Дано не е окончателно изгубен...
Съгласен съм. Грехота ще е да се изгуби.
Известно време не бях влизал. Днес видях, че се интересувате от пътеписа за Ком Емине сам нормално ли е.
Тогава по-лесно ми беше да го публикувам в Бушкрафт БГ. Съжалявам, че този сайт отдавна не работи. И компа ми е сменен. Дали е запазен пътеписа ще проверя. Разбира се, че мога отново да го възстановя. Ще ми отнеме време, но не вярвам да ми отнеме колкото за минаването по трасето. Здраве да има.
Бъдете здрави всички.
Довиждане! Не казвам сбогом!
Намерих пътеписа на Мечо, но му трябва време да дойде до мен. За съжаление е само текста, снимките ще трябва да се добавят после.
Ще го пусна веднага щом стане възможно.
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Намерих пътеписа на Мечо, но му трябва време да дойде до мен. За съжаление е само текста, снимките ще трябва да се добавят после.
Ще го пусна веднага щом стане възможно.
Много ти благодаря за труда. Не зная как ще ти се отблагодаря. Съгласен съм да си платя труда. Говоря сериозно.
Знаех, че сте ми добри приятели, но ти ми доказа за сетен път, че си от най добрите.
Снимките ми са запазени в Снимка.бг. Не зная как да действам. Или по-лесно ще ти е да ги вземеш с текста.
Текста го нямам, заминал е със стария компютър.
Поздрави на Стефан, Венко, Цецо, Караман и няма да изброя всички.
Много обещания станаха, но ако сме живи и здрави, на лято може да се видим някъде по високото.
Бъдете живи и здрави.
Жив да си , Мехмед ага!
meco puh написа:
..........Поздрави на ..........Бъдете живи и здрави.
В твоя чест, на 07.11.2020 на Точното място ще се курбанизираме интензивно, до "опропастяване".
И да даде Върховният Администратор, който и както да го нарича, скоро да се видим.
..........Поздрави на ..........Бъдете живи и здрави.
В твоя чест, на 07.11.2020 на Точното място ще се курбанизираме интензивно, до "опропастяване".
И да даде Върховният Администратор, който и както да го нарича, скоро да се видим.
Много ти благодаря< ЦЕЦО!
Вярвам, че ще се видим, ако не ни помете вируса и ако разреши ТОЙ!
Нека да мине зимата, че снега огъва коленете!
Последната промяна е направена от meco puh на Сря Окт 14, 2020 8:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Сря Окт 14, 2020 8:48 pm
Mariana1000
meco puh написа:
Много ти благодаря за труда. Не зная как ще ти се отблагодаря. Съгласен съм да си платя труда. Говоря сериозно.
Знаех, че сте ми добри приятели, но ти ми доказа за сетен път, че си от най добрите.
Снимките ми са запазени в Снимка.бг. Не зная как да действам. Или по-лесно ще ти е да ги вземеш с текста.
Много обещания станаха, но ако сме живи и здрави, на лято може да се видим някъде по високото.
Бъдете живи и здрави.
Мечо, нека да стане работата, пък тогава ще си благодарим. Заслугата няма да е моя, а на Станислава, която успя да изрови разпечатания пътепис от нещата, които съм оставила в България и да ми прати снимки, както и на Стефан, който сега ги преобразува обратно в текст. Аз съм само скромен инициатор на цялата работа.
А ти че ще плащаш, ще плащаш и то скъпо, но да видим кога... Да сме живи и здрави догодина да си дойда, няма да има вече извинения с колене, време и разстояния. Тази история с вируса трябваше най-малкото да ни покаже, че не трябва да отлагаме днешното виждане за утре. Та ще приема плащане в някоя планинарска песен край Мечулица. По-добри ноти от нейната ком-еминейска букова вода не вярвам да се намерят никъде по света.
За вмъкването на снимките ще помисля как да стане най-добре, нека текстът да стане готов.
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Бъдете живи и здрави.
Мечо, нека да стане работата, пък тогава ще си благодарим. Заслугата няма да е моя, а на Станислава, която успя да изрови разпечатания пътепис от нещата, които съм оставила в България и да ми прати снимки, както и на Стефан, който сега ги преобразува обратно в текст. Аз съм само скромен инициатор на цялата работа.
А ти че ще плащаш, ще плащаш и то скъпо, но да видим кога... Да сме живи и здрави догодина да си дойда, няма да има вече извинения с колене, време и разстояния. Тази история с вируса трябваше най-малкото да ни покаже, че не трябва да отлагаме днешното виждане за утре. Та ще приема плащане в някоя планинарска песен край Мечулица. По-добри ноти от нейната ком-еминейска букова вода не вярвам да се намерят никъде по света.
За вмъкването на снимките ще помисля как да стане най-добре, нека текстът да стане готов.
Благодаря от сърце на теб, на Стефко и на Станислава. И на всички, които си спомнят хубавите ни дни прекарани горе!
До виждане!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 8 от 8
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети