В събота имаше план да се ходи до Брезнишките гьолове, ама по ред причини свързани с неблагоприятната прогноза, решихме да се разходим само за няколко часа из Южния Пирин. Тръгнахме сравнително рано, че да видим малко слънце докато катерим. Яваш яваш без да бързаме се качихме за 2 часа до в. Свещник, където полежахме и поснимахме преди да се е скапало времето. Понеже откъм Северен Пирин се зададоха едни облаци се върнахме на изходна позиция - Папаз чаир, където мушнахме по 1-2 бирички и подканяни от трясъците слязохме в Неврокоп рано рано.
Не ми се пише, тъй като съм в траур заради падналия лед в Неврокоп, който ми унищожи лозето. Другия път обещавам да понапиша повечко.
Сега не ми е до това, че пред очите ми е страша картинката още. Само здраве да е!
Лоша работа с лозето...
А снимката е много изразителна, голяма беля е направило това чудо.
Иначе аз съм от тия, които не ги би град, защото си приготвих раницата, но си останах в къщи....
Вто Юни 03, 2008 1:07 pm
amorpheus
mislesht написа:
Иначе аз съм от тия, които не ги би град, защото си приготвих раницата, но си останах в къщи....
Добре си направил, ние се надбягвахме с гръмотевиците по нощите под Вежен ...
Вто Юни 03, 2008 2:17 pm
spi
Speedy написа:
spi написа:
Брей, гората около Свещник прилича досущ на тази до Баташки.
Може може. Не съм бил на Баташки, ама щом казваш...
Мммм....да си припомня маршрута, който извъртях сам към Муторог, Ушите и Свещник, когато идвахме при теб адаш на Попови ливади. Вие тогава прескочихте до Ореляк, а ме оставихте да се мъча като грешен дявол из снега в непознатата местност... - Това в кръга на майтапа, разбира се.
Гадна работа е това с градушката. Явно ние из Кончето сме изкарали късмет. Малко вална и прогърмя, ама за кратко.
По-здрави..
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу.
Чет Юни 05, 2008 5:00 pm
koce
Ето ви снимки от същият маршрут,само,че зимно време.
_________________ Мила Родино,
ти си земен рай,
твойта хубост,
твойта прелест,
ах, те имат край.
Чет Юни 05, 2008 6:27 pm
ivailo.hr
Попови ливади вече не е климатичен курорт (летовище, както пишеш). На 27 май, с решение на Министерски съвет, го обявиха за село. 12.06.2015: Създаването на новото населено място – с. Попови ливади, общ. Гоце Делчев, обл. Благоевград, се обяви официално на 12 юни в Държавен вестник.
Speedy написа:
......................................
Попови ливади вече не е климатичен курорт (летовище, както пишеш). На 27 май, с решение на Министерски съвет, го обявиха за село. 12.06.2015: Създаването на новото населено място – с. Попови ливади, общ. Гоце Делчев, обл. Благоевград, се обяви официално на 12 юни в Държавен вестник.
Е, честито! Сега ще му трябва и кмет или ще минат само с наместник.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети