|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Antoon
|
|
Е хайде пак да дадем (вариация на Другари, дайте да дадем) |
|
Сред многобройните писания на поразвеселени съфорумци из дългите празнични дни се промъкна (и не за първи път) един рефрен:
А за да е още по-разнообразен този колорит, в чест на Антоновден, Атанасовден, Иванов-и Йордановден, както и Василовден, моля засегнатите да се явят на 22.01.2022 г. на Тошкова чешма, с лифт, коли, пешком или с градския транспорт.
Преди това да са прочели внимателно темата: "Екипировка, необходими неща"
АФторът го е пуснал в раздела Витоша. От страх да не се изгуби (от една страна) и като пряко засегнато лице (от друга) обособявам нова тема.
Чувствайте се поканени, мероприятие ще има!
|
|
|
Сря Дек 29, 2021 9:33 pm |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
Това ще да е некаква съдба, всеки път е тъй....
Departs from: Arrives to:
Basel-Mulhouse-Freiburg (BSL) Sofia (SOF)
22/01/2022 20:55 23/01/2022 00:05
То все още има вероятност да не се пътува, но все пак да напиша.
|
|
|
Сря Дек 29, 2021 10:01 pm |
|
 |
Tito
|
|
|
Сря Дек 29, 2021 11:57 pm |
|
 |
EXIIIT
|
|
|
Калоянчик, разузнаването работи явно хахахах.
Щом разберат, че ще пътуваш и хоп среща.
|
|
|
Чет Дек 30, 2021 10:05 am |
|
 |
tzezko
|
Некаква некаквост... |
|
 |
 |
Това ще да е некаква съдба, .............. |
Никаква съдба не е, просто ти си некакъв контрапример, даже контрапункт!
Само смей да не се явиш! Ще предупредя на летището при пристигането ти, че носиш контрабанда!
|
|
|
Пет Дек 31, 2021 3:30 pm |
|
 |
tzezko
|
Анкета |
|
Да вземем една анкетка да пуснем в помощ на събитието, а именно:
С какво, аджеба, да напълня гювеча?. ( Керамично/кармичният съд е с обем 14 литра)
Възможни отговори:
1. Боб яхния с наденица. Основните изходни продукти са с родопски произход- бобецът е от южен склон на левия бряг на р. Въча в участъка между Тешел и с. Грохотно, а правопропорционалната телешко-свинска наденица съдържа елементи на кастраклийско теле и гьовренско прасе, сглобени професионално в Смолян.
2. Свинско с кисело зеле. Тук отгрухкащото производно е с произход "Брадърс Комерс" Шумен, а зелето идва от с. Исперихово, кричимско, вкиснало на ихтиманска тераса.
3. Нещо друго. Тук се разглеждат индивидуални и групови предложения. Пример: Стриди с авокадо и манго, панирани калмари със сос айоли и мента и др. под.
Това, естествено, е само стартерно меню, тъй като всички, честващи имен или рожден ден, ще се погрижат за основното- сланина на ръжен и т.н. и т.н.
п.с. Ще взема един джоб покълнали и непокълнали зърна разни, в случай, че се яви турист с непоносимост към гореизложеното.
|
|
|
Чет Яну 13, 2022 1:56 pm |
|
 |
SHOGO
Регистриран на: 10 Окт 2014 Мнения: 229 Местожителство: град София |
|
|
|
Цецко, в момента проучвам логистиката (без коли), че последния път беше станало малко сложно с колите. След като подсигоря логистиката, ще ги мисля детаилите, но като цяло бех заложил на "точка 2", въпреки че капама или друсан кебап също са добри варианти.....
|
|
|
Чет Яну 13, 2022 4:00 pm |
|
 |
vaskoo
|
|
|
Свинско със зеле!
Форумния обоз се сдоби със сланина днес сутринта, само ръжена ми е на майната си (в Пловдив).
Ако е рекъл, който там ги решава тия ангажименти (жената), ще докарам малко телешко от Чаирите и конско от Чамла. Сланината е балканска, туршията от Сталин.
Честваме всички имени дни от Петровден насам, барабар с чъръдътата до 3 години назад, нали така беше?
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Чет Яну 13, 2022 4:39 pm |
|
 |
EXIIIT
|
|
|
Не съм ходил на Тошковата чешма, до там стига ли се с кола или джип и откъде?
|
|
|
Чет Яну 13, 2022 5:27 pm |
|
 |
Tito
|
|
|
Чет Яну 13, 2022 8:32 pm |
|
 |
tzezko
|
Вариация - комбинация.... |
|
Да не се окаже прекалено взривоопасна една такава смес?!
Не че шеф "Пръв сред равни" няма да комбинира стомахогалещо съставките.
А на онзи, дето не е ходил, ще му опнем една колова маркировка.
|
|
|
Пет Яну 14, 2022 5:26 pm |
|
 |
EXIIIT
|
|
Пет Яну 14, 2022 5:58 pm |
|
 |
tzezko
|
На позиция |
|
Не знам как още Шого не е представил апокалиптичната си прогноза за съботния ден? Избързвайки, преди това да се случи, направих план за действие.
Около 10.30-11.00 ще сме на подхода скромна групичка. И тъй като мощни лобита с различни интереси задействаха прецизни корупционни механизми спрямо мен относно обедното стартерно меню, взех мъдро решение от типа "угоди всекиму", включващо един гювеч с кисело зеле и един с боб.
При тихо, слънчево и студено време, смятам , че ще се справим с особено голям успех.
|
|
|
Чет Яну 20, 2022 11:07 am |
|
 |
Tito
|
|
|
|
Мен инвестиционни дела ме командироват в полите на Северния Джендем, та със сигурност ще пропусна хепънинга. А и имам съмнения, че вещаещата прогноза може да не е по силите на по-добрата ми половина.
_________________ От Ком до Емине 2012
Ком-Емине GPS трак |
|
|
Чет Яну 20, 2022 7:22 pm |
|
 |
tzezko
|
До второ нареждане..... |
|
......се отлага заплануваното мероприятие.
Основната причина се корени в неизтеклото технологично време за обработка на елемент от главното меню, а именно спрямо сланината не са изпълнени всички предвидени салтанати.
Освен това и фундаментални форумни единици са във внезапна невъзможност за участие.
Ето защо 
|
|
|
Пет Яну 21, 2022 12:15 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|