Автор |
Съобщение |
Тодор (Тошко)
|
След зимна среща или Първа Форумна Среща за 2016 г. |
|
Зимата мина както се вижда, да вземем да се съберем ?Не се ли затъжихме едни за други?
Сигурно и друг си задава тези въпроси или има идея къде и кога да се състои срещата на отбора ?
|
|
|
Вто Фев 23, 2016 7:27 pm |
|
|
SHOGO
Регистриран на: 10 Окт 2014 Мнения: 229 Местожителство: град София |
|
|
|
Ами Аз съм ЗА.
Само да минат Лъчевите походи 2-6 март и съм на линия.
Бях дочул последно, че другаря Ристе ще прави рилска Форумна сбирка, но това са само слухове може би.
|
|
|
Сря Фев 24, 2016 11:06 am |
|
|
Pagane
|
, |
|
12 март е работен , за следващ уикенд е добра идея , остава да се реши Старопланинска среща ли ще е или нещо друго .
|
|
|
Сря Фев 24, 2016 11:38 pm |
|
|
SHOGO
|
|
|
Хайде хора. Който има желание за Форумна сбирка, нека се включи в темата.
Би било добре, който е модератор да премести тази тема където трябва да е(ако не е на правилното място), и подготви гласуване за ПЛАНИНА, ДАТА и ХИЖА.
Ако някой иска да организира и има директни предложения за Рила или Стара планина, примерно, нека пише.
По времена Лъчевите походи, няколко члена на форума умувахме идеи за Стара планина, и може би, не са лоши варианти х.Амбарица и х.Козя стена.
Очаквам да има някакво развитие по темата.
|
|
|
Нед Мар 06, 2016 7:10 pm |
|
|
Тодор (Тошко)
|
|
|
Ако има значение, аз съм за х. Амбарица
|
|
|
Нед Мар 06, 2016 10:59 pm |
|
|
astika
|
|
|
Привет! Макар, че стана някак старомодно - аз съм ЗА форумна среща. Все пак присъствието не е задължително и който няма желание може да не се "натоварва" допълнително. Мисля, че е добре да се виждаме нарочно от време на време, освен случайните ни срещи по хижите. Относно планината - вероятно Стара планина е удачен вариант като по-централно място. Относно хижата - като новопрохождащ в Балкана нямам сериозни впечатления и трудно ще дам добро предложение - нека по-опитните се включат. Бих отишъл където и да е, стига да нямам сериозни ангажименти към датата на срещата.
_________________ Слънце, вятър и туризъм - здрав и бодър организъм! |
|
|
Пон Мар 07, 2016 11:50 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
Имайки предвид, че почти всички срещи са в Ст.Планина, а аз съм ЗА разнообразието бих приел предложение за смяна...ако все пак ще е на Балкана-продължавам да подкрепям първоначалното си твърдение че Тъжа ми се струва сред най-подходящите-доводите съм ги излагал преди...
|
|
|
Вто Мар 08, 2016 9:25 am |
|
|
SHOGO
|
|
|
Фен, напълно съм съгласен със Теб, че може да се разнообрази.
Единствено мисля, че не е лошо да се намисли, да е на по-централно място за достъп, откъм повечето краища на България.
Това пак ще ограничи вариантите на Северна Рила и Родопи, както и Същинска Средна гора (въпреки че голямата част от туристите не се кефат много на тази планина).
|
|
|
Вто Мар 08, 2016 12:32 pm |
|
|
igurbev
|
|
|
Хижа Братия?
|
|
|
Вто Мар 08, 2016 1:40 pm |
|
|
tzezko
|
отново на място |
|
Браво, добра идея!
И да живее средногорската левурда!
|
|
|
Вто Мар 08, 2016 1:57 pm |
|
|
SHOGO
|
|
|
Средна гора - х.Павел Делирадев
Рила - х.Мальовица и х.Гургулица (незнам дали столовата ще побере над 30 души)
Родопи - х.Върховръх и х.Пашалийца
За Стара планина по-горе писах, ако се реши пак да е там.
|
|
|
Вто Мар 08, 2016 5:58 pm |
|
|
fena73
|
|
|
Kaто гледам предложенията се въртят около хижи,до които има (поне черен)път-може би с цел обезпечаването на доставката на огромното количество бири,които Ванката ще заработи дотогава(поздрави,Ванка!!!)
В този ред всички средногорски хижи стават-и Бунтовна,и Свежен...в частност Средногорец и Фенера също....
за Рила удобни са Семково и Македония ама много в тъча идват-особоно за русенската група
|
|
|
Вто Мар 08, 2016 10:18 pm |
|
|
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София |
|
|
|
|
|
Имайки предвид, че почти всички срещи са в Ст.Планина, а аз съм ЗА разнообразието бих приел предложение за смяна...ако все пак ще е на Балкана-продължавам да подкрепям първоначалното си твърдение че Тъжа ми се струва сред най-подходящите-доводите съм ги излагал преди... |
Майчицеее,къф предател си!А когато предложих Тъжа преди,не обели ни дума ,ни стих!Бок ши са разправи с теп!
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=edqH0ofRQrM |
|
|
Вто Мар 08, 2016 11:00 pm |
|
|
fena73
|
|
|
|
|
Майчицеее,къф предател си!А когато предложих Тъжа преди,не обели ни дума ,ни стих!Бок ши са разправи с теп! |
Върни се още по-назад-коментарите за 1-та среща на Левски(по настояване на Томанов) и ще прочетеш предложенията ми за Тъжа както и доводите ми!!!После се отказах от агитации.....
|
|
|
Сря Мар 09, 2016 9:17 am |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
Сря Мар 09, 2016 10:54 pm |
|