Здравейте!
Хубаво е човек да има GPS навигация винаги в себе си, когато ходи по планините. Цените на GPS-ите, обаче са доста скъпи и се налага човек да потърси нещо по-евтино за навигация, например като карта и компас. Тези дни попаднах в интернет на едни дигитални машинки, които имат функция компас, барометър, алтиметър, термометър и др. екстри. Цените им варират от 30 до 60 лева и над. В сравнение с GPS-ите, които почват от 230 лева нагоре и стигат до 800 лева, че и повече, тези машинки са си сравнително евтини и биха вършили чудесна работа. Иначе, у дома имам един военен компас с течност, ама нещо много се бави с показанията и понякога забива на едно място, и не показва точно. Въпросът ми е, дали някой е ползвал от тези машинки по-горе? Ако може да даде някой отзиви за тях? Коя марка и модел? В кои магазини ги продават?
А, относно компасите, можете ли да кажете кои са най-надеждни? Тези с течност или без?
Предварително благодаря.
Пон Окт 24, 2016 1:43 pm
primitiven
Къде няма цигани
Искам да знам ,за да избягвам циганските села и градове ,моля помогнете .
_________________ Планината няма нужда от мен
Пет Юни 29, 2018 5:44 pm
Сотиров
Много примитивно!
Примитивен, подобни изказвания са не само унизителни за техния носител, но и наказуеми. Впрочем, наказуеми са и за форума, който ги разпространява. Не знам какво са ти направили точно циганите, по-скоро нищо. А на мен всички лошотии идват от българите. И понеже форумът е планинарски, прочети какви ги вършат българите Нено Димов, Валери Симеонов и Цеко Минев.
Пет Юни 29, 2018 6:58 pm
Балканъ
Здрасти, темата може да е полезна и за други съфорумници. Аз лично не тръгвам без предварително да съм набелязал маршрут и да съм си взел карта. За въпроса ти аз си нося такъв туристически компас за кеф, купих си го от тук. В България GPS-а си е предостатъчен стига да имаш обхват.
Съб Ное 09, 2019 11:03 pm
g.lubenov
То бива бива нескопосана реклама ама тоя опит е плачевен
Нед Ное 10, 2019 11:52 am
rosen_talov
Рева! Тази реклама я сравнявам с рекламата на добавките, която “Големият кораб” нескопосано прави!
Нед Ное 17, 2019 3:15 pm
Markas
Тоз тулуп стефан38 малко като старите трактори-кой му сипеш,той си пърпори и си върви Скоро и дупе ще предложи в БТС-то Срам.
Съб Юни 13, 2020 11:30 pm
kaloyanv
Svetlix написа:
Този е за публично линчуване по особено мъчителен начин. Не знам с какъв акъл го дават по телевизиите да приказва глупости. А за това, че го направиха шеф на болница - заради такива като него не ходя на лекар.
А ти и другите които пускате разни снимки и имотикони, имате ли някакви научни обяснения, отностно тезите си ? Защото тези високопарни изказвания говорят за нещо друго, не искам да напиша какво .. Когато няма наука има непремерени изказвания .. и ти по нищо не се отличаваш от другите.
Този е за публично линчуване по особено мъчителен начин. Не знам с какъв акъл го дават по телевизиите да приказва глупости. А за това, че го направиха шеф на болница - заради такива като него не ходя на лекар.
А ти и другите които пускате разни снимки и имотикони, имате ли някакви научни обяснения, отностно тезите си ? Защото тези високопарни изказвания говорят за нещо друго, не искам да напиша какво .. Когато няма наука има непремерени изказвания .. и ти по нищо не се отличаваш от другите.
Няма да ти отговоря на поста, но си представи, че ти или някой от близките ти пипне тази гадост и ви лекува той.
Я ме цитирай, какво съм написал, че нещо не се сещам. Чакаме и твоите научни открития, доводи и доказателства по въпроса.
Този е за публично линчуване по особено мъчителен начин.
Ами ето това. И ако следвам логиката на изказване, би следвало да напиша, че си особено малумен за да пишеш по такъв начин. Но понеже не я следвам, не съм и написал такова нещо
Чет Ное 12, 2020 11:15 pm
ray
ведрине, моля те, изпусни некаква мзузика, разбери мъчно ми е.
Тука слущам азни боклуци тпо радиото. ами да виш 4еба путката лелина да ви еба, аз не ви разбирам общите лафоне и мешане на сдичксо кс чико както казва янчето, а как обикновенсите хра да ви вдазберат да ви емза лелятада ви еба. бжоклуци, зап итвам се дали на техно место не може да ма по-свестни хорада взематгнт заплати-..църлвули шопски комунистическир.
Вто Мар 02, 2021 4:57 pm
kaloyanv
Надушвам ги отдалеч .. Тоо продължава да ми сипва и то по лошия начин ...
От: RandomUser
До: kaloyanv
Пуснато на: Вто Мар 16, 2021 4:44 pm
Заглавие: калояне Отговорете с цитат на съобщението
защо ми развали темата, толкова ли ти хареса да ме обидиш
иди някаъде в планината и дано там да си останеш завинаги
Вто Мар 16, 2021 5:00 pm
RandomUser
kaloyanv написа:
МАЙНАТА ТИ КОПЕЛЕ МАЙНАТА ТИ
Вто Мар 16, 2021 5:05 pm
kaloyanv
RandomUser написа:
kaloyanv написа:
Ако знаех че е такава работата, немаше никога да ти отговарям в темата. ..
Вто Мар 16, 2021 5:10 pm
RandomUser
kaloyanv написа:
RandomUser написа:
kaloyanv написа:
Ако знаех че е такава работата, немаше никога да ти отговарям в темата. ..
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети