ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Хижа Родни балкани
Иди на страница 1, 2  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Хижа Родни балкани
Автор Съобщение
kom

Местожителство: София

Мнение Хижа Родни балкани Отговорете с цитат
Здравейте,

Попаднах на няколко публикации в нета, че до 1989 г. БТС са стопанисвали в Понор хижа наречена Родни балкани. Била е в сградата на училището на изчезналото вече село Манастирище. Някой може ли да помогне с координати на останките ѝ?

Благодаря предварително!

Съб Апр 04, 2015 8:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kom

Мнение Отговорете с цитат
Това, което успях да намеря за сега е - Войнишката махала на север от село Завидовци, Свогенско. Но коя точно сградата май ще се търси на място.

Нед Апр 05, 2015 1:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zaples14

Сградата се намира на час и половина от спирка Цъфтитрън вдясно от пътя след подминаване на Войнишка махала на с. Манастирище

Има ограда от много стар дувар останал през вековете

Постройката се руши

В стаите расте трева

Пон Апр 27, 2015 10:41 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kom

Благодаря ти за инфото и снимките! Според мен обаче не се тръгва от тази спирка. Аз тръгнах от там (магазина и малкото площадче пред него) и така и не я открих. Вероятно е някое предходно отклонение.

Жалко, че това е поредната хижа, която ще си замине в забрава.

Пон Апр 27, 2015 1:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
EXIIIT

Местожителство: Плевен

Интересно, ако се самонастаня, направя си ремонт и си заживучкам там дали ще дойде някой да претендира за собственост? Щото сега като се руши стопаните не ги е еня..........ама ако някой си го направи веднага ще се сетят , че е тяхно / бих си направил такъв експеримент/. Време е вече държавата да започне да налага санкций на недобросъвестни собственици и нещата ще се оправят, или ще се отърват от собственост която не могат да подържат или ще започнат да я подържа.
Пон Апр 27, 2015 2:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kom

EXIIIT написа:
Интересно, ако се самонастаня, направя си ремонт и си заживучкам там дали ще дойде някой да претендира за собственост? Щото сега като се руши стопаните не ги е еня..........ама ако някой си го направи веднага ще се сетят , че е тяхно / бих си направил такъв експеримент/. Време е вече държавата да започне да налага санкций на недобросъвестни собственици и нещата ще се оправят, или ще се отърват от собственост която не могат да подържат или ще започнат да я подържа.

Арно думаш!

Пон Апр 27, 2015 2:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tzezko

Местожителство: софия

EXIIIT написа:
....... ако се самонастаня, направя си ремонт и си заживучкам там дали ще дойде някой.........

Какъв някой да ти иска твоето- аз и още двама знаем, че в средата на април изтекоха 10 години откакто спокойно си владееш и полагаш грижа на добър стопанин за имота. Та да действаме, предлагам.
Пон Апр 27, 2015 3:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EXIIIT

Ми да можем да си завладеем нещо такова да си се събираме по форумните сбирчици.
Пон Апр 27, 2015 3:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzezko

Мнение наш`то Отговорете с цитат
Ама то си е наше, какво да завладяваме....
Пон Апр 27, 2015 3:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

tzezko написа:
EXIIIT написа:
....... ако се самонастаня, направя си ремонт и си заживучкам там дали ще дойде някой.........

Какъв някой да ти иска твоето- аз и още двама знаем, че в средата на април изтекоха 10 години откакто спокойно си владееш и полагаш грижа на добър стопанин за имота. Та да действаме, предлагам.

Одъртяваш. Не беше в средата, а около десети. Тогава там празнувахме сватбата на щерката.

Пон Апр 27, 2015 3:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Balkandjiq

То тва толкова пари ша тряя да го стегнеш че се губи тотално сякъв смисъл...

http://hubavetz.com/
Пон Апр 27, 2015 5:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tzezko

Мнение тцъ! Отговорете с цитат
Не, Балканджи, не си губи смисъла. Един от големите кефове в живота е да харчиш пари и да виждаш какво се получава от това.
Вто Апр 28, 2015 10:53 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EXIIIT

Анджък дет се вика на чист български
Вто Апр 28, 2015 11:25 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Balkandjiq

Мнение Re: тцъ! Отговорете с цитат
tzezko написа:
Не, Балканджи, не си губи смисъла. Един от големите кефове в живота е да харчиш пари и да виждаш какво се получава от това.

Аз не отричам смисъла,просто казвам че това ще глътне колосална сума пари.Наглед и аз съм се палил много пъти за такива неща.Ей го колко му е,тук ще ковнем,там ще замажем,малко цимент,малко вар...И кат тръгнеш да го правиш и станеш сто пъти пишман и сумата излезе умножена по десет и излезнат милион непредвидени неща и само псуваш.Това помещение така като го гледам плаче да се бутне и да се вдигне наново...Щом ги имаш парите и ти се дават и щом имаш глава за трошене-лошо няма,инициативата е похвална...Не те разкандърдисвам,просто гледам трезво на нещата...

http://hubavetz.com/
Вто Апр 28, 2015 12:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Todor

tzezko написа:
EXIIIT написа:

Май трябваше и данъците да му плаща и става бетон!
Вто Апр 28, 2015 12:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.