Ми дайте да спретнем една следваща среща там. В Родопите тъй и не сме били. Хем ще разберем става или не за хижа туй чудо.
Сря Апр 01, 2015 11:59 pm
ensisaureus
Dimo Kolev написа:
Ми дайте да спретнем една следваща среща там. В Родопите тъй и не сме били. Хем ще разберем става или не за хижа туй чудо.
Заповядайте
Чет Апр 02, 2015 10:21 am
ivantcho
[quote="ensisaureus"][quote]Ами... тогава със съжаление трябва да констатирам, че сте сбъркали форума. Аз дадох препоръките си по принцип. Публикувайте обявата си в офроуд форуми, такива за автотуризъм.... за риболов.... Аз например практикувам освен туризъм и fly fishing, т.ч. близоста до Тамръшка река и подходящите условия на хижата биха ме привлекли, ако разбира се хижата не се превърне в свърталище на пияници, гюрлотиджии и т.н. - не понасям в планината хора, които пренасят най-ниските си страсти със себе си. Това по-лесно става с автомобил и по-трудно пеша. В родпите има хижи, на които чалгата се чува от 2-3 километра - не съм ги виждал отблизо [/quote]
и на кого да разчитаме, бабичките, дето ме питат дали има чай по 10 стотинки И аз не понасям чалга и много , неща , но за толкова години в този бранш , съм свикнал на всичко, защото като ми дойде фактурата от енергото, никой не ме пита имам ли нямам ли пари. И какво разбирате под подходящи условия? Нека всеки си каже мнението. Затова съм пуснал тази тема, всеки да си каже претенциите, болките , желанията и всичко що го сърби [/quote]
Дори и да не съм чел предишните словоизлияния на този лаком арендатор, само това с "бабичките" ми е достатъчно, за да умножа по нула тази хижа в Родопа планина.
Дори и да не съм чел предишните словоизлияния на този лаком арендатор, само това с "бабичките" ми е достатъчно, за да умножа по нула тази хижа в Родопа планина.
Да ти имам изводите!
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Чет Апр 02, 2015 3:12 pm
ensisaureus
[quote="ivantcho"][quote="ensisaureus"]
Цитат:
Явно , не си много наясно как се управлява подобен обект. Ако бях ЛАКОМ нямаше в продължение на 3 години да си набивам голяма част от заплатата, която получавам от трудова дейност , не от хижата, за да я съществува тя.
Чет Апр 02, 2015 4:23 pm
EXIIIT
Виж - безплатен съвет...Не си длъжен да отговаряш на всеки още повече с този тон така няма да постигнеш нищо просто ще отблъснеш хората почва да се заформя вече негативното.......успокой топката и си гледай бизнеса
Чет Апр 02, 2015 4:33 pm
ensisaureus
EXIIIT написа:
Виж - безплатен съвет...Не си длъжен да отговаряш на всеки още повече с този тон така няма да постигнеш нищо просто ще отблъснеш хората почва да се заформя вече негативното.......успокой топката и си гледай бизнеса
Знам, че не съм длъжен, просто ме дразни злобата на хората.........
Чет Апр 02, 2015 5:08 pm
ensisaureus
Цитат:
[quote="ensisaureus"][quote="EXIIIT"]
Ами като не искаш хората да *злобеят* да си беше мерил приказките за бабичките и чайчето им за десет стотинки.
Отношението към този който си взима чай за 50 стотинки и този който си прави обяд за 50лв трябва да е едно и също, иначе търговеца губи.
Този с чайчето към който отношението е било като към човек втора ръка ще разубеди 20 човека, те от своя страна всеки един от тях по още 20 и ....т.н.
За повечето хора тук, хижите не са самоцел, те са просто спирки по пътя в които могат да се подкрепят или преспят.
Малко са тези гуляйджии които ходят по хижи, за да се напият, наядат като прасета и да оставят седмичната си надница с която арендатора да си изплати S-класата.
Какво да се прави, като Поршето на жената трябва да изплатя сега, и на сестрата трябва да взема после нещо ..........
Чет Апр 02, 2015 11:20 pm
ensisaureus
[quote][quote="ensisaureus"]
Цитат:
[quote="ensisaureus"][quote="EXIIIT"]
Няма лошо да помечтаеш за Поршета докато си караш жигулката по черните родопски пътища..
Добра бизнес идея е да спреш водата в околностите на хижата, а и в самата нея.
Така всички ще са принудени да купуват бира и безалкохолно на двойни цени.
Който иска да преспи освен нощувката си доплаща ако иска калъфка за възглавница.
Чая да си остане на десет стотинки, но нека захарта да се продава отделно.
Приходите ще скочат. Уверявам те!
Изпитани методи са това.
Даже и по левче за тоалетна взимам и по три за банята
Пет Апр 03, 2015 8:51 am
EXIIIT
Незнам как става това но цитатите не са мои а на ЗЕЦЕТО. Аз от година се мъча ама не ми се получава
Пет Апр 03, 2015 9:00 am
ensisaureus
EXIIIT написа:
Незнам как става това но цитатите не са мои а на ЗЕЦЕТО. Аз от година се мъча ама не ми се получава
Карай сега, важното е да е весело
Пет Апр 03, 2015 9:48 am
ivantcho
Арендаторът не само е лаком, а е и много прост, защото с всяко "изакване" във форума, отблъсква все повече потенциални клиенти. Опитва се да бъде оригинален, но без акъл не става. Няма ли кой да му каже на този юнак един от най-важните закони на хотелиерството/хижарството - един доволен клиент го казва на 4-5 души, един недоволен, поне на 20.
Пет Апр 03, 2015 1:53 pm
ensisaureus
ivantcho написа:
Арендаторът не само е лаком, а е и много прост, защото с всяко "изакване" във форума, отблъсква все повече потенциални клиенти. Опитва се да бъде оригинален, но без акъл не става. Няма ли кой да му каже на този юнак един от най-важните закони на хотелиерството/хижарството - един доволен клиент го казва на 4-5 души, един недоволен, поне на 20.
Вие бил ли сте ми клиент?
Пет Апр 03, 2015 2:25 pm
ivantcho
Не, не съм и няма да бъда.
Иначе мястото е много хубаво, преди години съм бил на празника на хижата.
Пет Апр 03, 2015 3:14 pm
ensisaureus
ivantcho написа:
Не, не съм и няма да бъда.
Иначе мястото е много хубаво, преди години съм бил на празника на хижата.
И как решихте , че съм алчен и прост , след като не ме познавате? Или дай да си правим проветрение на устната кухина, пардон гимнастика на пръстите?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5Следваща
Страница 3 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети