ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Къде се мотахте последно?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 197, 198, 199  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Къде се мотахте последно?
Автор Съобщение
Irha

Местожителство: БГ

Мнение Отговорете с цитат
Чуден преход и време сте уцелили Smile Снимките са великолепни!

Откъде е по-лесно качването до х.Мазалат в този мокър сняг?
Сря Мар 25, 2015 6:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Petya

Местожителство: София

Irha написа:

Откъде е по-лесно качването до х.Мазалат в този мокър сняг?

Не знам - ние от Узана (Горското) се качихме - има се вече пъртина, в неделя още хора потръмбоваха, така че оттам със сигурност е лесно. От Лъгът другата група се бяха качили - около 10 човека - така че и там ще е добре отъпкано. От юг нямаше никой.
Сря Мар 25, 2015 6:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Irha

Местожителство: БГ

За колко време направихте прехода Узана -Мазалат ?
На Узана го дават 50см сняг Smile
Сря Мар 25, 2015 7:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Petya

Местожителство: София

Irha написа:
За колко време направихте прехода Узана -Мазалат ?
На Узана го дават 50см сняг Smile

Абе влачихме се като дробове - има-нема 6 ч. (2 до Партизанска песен и 4 до Мазалат)- забави ни биенето на пъртината в началото и гората с пудрата и клонаците, и снимките. В неделя беше разчистено до Партизанска песен - така че може с колата дотам, другата отсечка пред Черни връх и без това е безинтересна.
Сря Мар 25, 2015 8:08 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dobrifin

Местожителство: Рилско

Изпратихме зимата и посрещнахме пролетта отвисоко

Чет Мар 26, 2015 9:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Бенковски - снегът е малко, но достатъчно да видим следите на Баба ви Меца по пътя... една част се върнаха по пряката пътека към арката и не знам как е било, но явно напълно проходимо (нищо общо със сведенията за тежки зимни условия, стопило го беше).
На хижата положението беше пълно самообслужване. Лицето Стойко/Станко/нещо от сорта, което го играеше хижар не изтрезня два дена и последното, с което му се занимаваше беше да сложи една тенджера на печката, да има топла вода, примерно. За такива неща като чай, кафе, боб въобще не може да се говори (остави по едно време някакъв чайник с "чай" на печката и толкоз). Пълно безхаберие от негова страна, добре че сме крайно непретенциозни, всякакви типове съм срещала по хижите, ама този е от по-редките екземпляри. Напомни ми на един чичка от т.нар. хижа Лагера, където попаднахме преди време с Дидо и Вальо.
Не знам дали арендаторите знаят що за мързелив човек оставят горе, всъщност не съм сигурна че ще видят и от парите, които му дадохме (ще проверим). С две думи, присъствието му на хижата беше крайно безсмислено.

Веженци, почти с никого от вас не се засякох по пътя, язък Smile Част от моите хора са видели една дама да се връща по пътя в събота, моля заподозряната (rain?) да докладва добре ли е Smile

Последната промяна е направена от Gamina на Пон Мар 30, 2015 5:11 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Пон Мар 30, 2015 11:21 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Gamina

По-скоро не се качват зимата, а този "замества". В началото гледахме малко странно, после го обърнахме на смях, нацепихме си дърва, напалихме си печките и забравихме, че съществува (освен когато идваше с блеснал поглед, спираше Барда насред песента и настояваше да му изсвири и изпее "На тая стара маса...") Laughing
А да, на сутринта на въпроса може ли малко топла вода, да си направим кафе, отговорът беше "Топла вода в Рибарица, има тука некъв чай, разтварай в него". Поне да беше горещ чая. Да се смееш ли, да плачеш ли...

Пон Мар 30, 2015 11:54 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Тодор (Тошко)

Местожителство: от Шумен

По добре с усмивка към такива, щом не е правил проблеми, някой не забърка ли един боб, аз щях Very Happy
Пон Мар 30, 2015 12:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kent

На х. Вежен след яростен геокешинг в ранните часове на събота /28.03/ обхващаш райони около Севлиево,Троян, Тетевен и Рибарица. Сбогом сняг Very Happy
Пон Мар 30, 2015 12:08 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Тодор (Тошко) написа:
По добре с усмивка към такива, щом не е правил проблеми, някой не забърка ли един боб, аз щях Very Happy

Имахме желание да забъркаме, но лицето не пожела да съдейства и да осигури боба. Но иначе всичко беше чудесно, тоя просто вкара още малко колорит Laughing

Пон Мар 30, 2015 12:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
EXIIIT

Местожителство: Плевен

ТОЯ ЕКЗЕМПЛЯР СЕ КАЧВА ЗИМАТА Аз се чудя как е още жив тоя и не са претрепали още. Щото лятото по можеш да търпиш някакво таково отношение и поведение ама зимата премръзнал ходил да речем 10-12 часа и да попаднеш на този ЕКЗЕМПЛЯР направо може човек да си го разстреля с кеф и аз съм го засичал миналата зима.
Пон Мар 30, 2015 12:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Е не, чак да го разстрелваш... просто беше изненадка Laughing И беше напълно излишен там. Но ще се постараем да кажем на хижарите, че тоя въобще не се грижи нито за хижата, нито за хората.

Пон Мар 30, 2015 12:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Gamina

А не, той се качва горе само ако някой му се е обадил, не е като да зимува на хижата и да не вижда хора Smile Айде сега, бедния, онеправдан човечец, дето го мързи да стопли една вода и да премете столовата. Оставихме я десет пъти по-чиста, отколкото беше като отидохме.

Пон Мар 30, 2015 1:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
mislesht

Местожителство: Пловдив

Наблизо, т.е. Родопите:

Пон Мар 30, 2015 4:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
donzezi

Местожителство: Пловдив

И аз се мотах в Родопите абсолютно самичък ,като не ми се върза никой .

Чак до връх Юлентепе . Ето го отсреща .

Нисичък "техничен" връх - идеален за еднодневен преход . Имаше много нападали дървета по пътеката.

Пон Мар 30, 2015 9:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 197, 198, 199  Следваща
Страница 94 от 199

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.