Автор |
Съобщение |
ceckoguide
|
|
Приятели и съфорумци, бихте ли дали един глас за мен? |
|
Здрвейте на всички приятели на планината, участвам в един конкурс на National Geographic, от който искам да отбележа че няма да спечеля никакви пари(понеже имах подобен въпрос) и молбата ми към вас е, ако можете да дадете по един глас за мен От малък съм сред природата, пещери, гори, скали, води и т.н. и много бих се радвал да взема участие в част от предавания им Благодаря много!
http://explorebg.natgeotv.com/profile/1531
_________________ Човек дори и добре да катери, се жени! |
|
|
Пон Яну 26, 2015 9:42 pm |
|
 |
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
|
Здрасти! Не мисля, че има значение каква е наградата.(поради въпроса където са ти задали) И аз мислех да участвам, но се отказах. Имаш един глас и успех в надпреварата.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Пон Яну 26, 2015 10:28 pm |
|
 |
ceckoguide
|
|
|
|
 |
 |
Здрасти! Не мисля, че има значение каква е наградата.(поради въпроса където са ти задали) И аз мислех да участвам, но се отказах. Имаш един глас и успех в надпреварата. |
Благодаря много!Аз се записах на майтап, но доста приятели ми "бутнаха по едно рамо" и ме държат на хубава позиция, за което им благодаря, както и на непознати като теб и още доста Най- вероятно си мислят, че едва ли не имам някаква финансова изгода...и нали знаеш българина как мисли в такава ситуация 
|
|
Пон Яну 26, 2015 10:54 pm |
|
 |
Mariana1000
|
|
|
И аз гласувах, дано да имаш късмет, пък първо да не ни изложиш като те изберат, второ да се похвалиш и да разкажеш тук
Лошо няма, ако имаш финансова изгода, да се печелят пари не е срамно 
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Вто Яну 27, 2015 12:04 am |
|
 |
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1271 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100 |
|
|
|
Цецко, имаш едно рамо и от мен. И аз се чудех дали да не участвам, е нямам като твоята интересна история, засега се въздържам. Успех на тебе и да разказваш! Браво за приключението!!!
_________________ Не мога да спра.
http://ke-2013.blogspot.com/ |
|
|
Вто Яну 27, 2015 12:17 am |
|
 |
ceckoguide
|
|
|
|
Благодаря много, определено ще се похваля ако има резултата А за историята гледах да я сбия по-накратко, защото лично за мен би било да досадно да тръгна да чета история от 100+ реда 
|
|
Вто Яну 27, 2015 9:54 am |
|
 |
dobrifin
|
|
|
Хайде и от мен едно съфорумско рамо 
|
|
|
Вто Яну 27, 2015 11:29 am |
|
 |
EXIIIT
|
|
|
Айде и от мен за градското.... Това Форягата ли е до теб на снимката, че немога да го позная с неопрена.Незнам кой те е казал , че в Мая Арапит сме се пробвали да източваме водата......... /смея се неистово, как се източва такъв сифон от близо 60 метра/ ама това не е така, бях в експедицията 1992 г.
Последната промяна е направена от EXIIIT на Вто Яну 27, 2015 11:59 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Вто Яну 27, 2015 11:37 am |
|
 |
Dimo Kolev
|
|
|
имаш и от мен един. Успех
|
|
|
Вто Яну 27, 2015 11:42 am |
|
 |
ceckoguide
|
|
|
|
 |
 |
Айде и от мен за градското.... Това Форягата ли е до теб на снимката, че немога да го позная с неопрена.Незнам кой те е казал , че в Мая Арапит сме се пробвали да източваме водата......... /смея се неистово, как се източва такъв сифон от близо 60 метра/ ама това не е така, бях в експедицията 1992 г. |
Да той е Ами Алексей Жалов, даже пред сифона имаше маркуч сигурно 100 метра, в който един приятел си почиваше докато ни чакаше Но наистина е немислимо как ще се източи толкова много вода
Благодаря отново на всички бутнали рамо 
|
|
Вто Яну 27, 2015 1:20 pm |
|
 |
ceckoguide
|
|
|
|
Здравейте отново, остават броени часове до края, нека поясня накратко защо искам да изберат мен.Туристи, фотографи, катерачи, пещерняци и планинари в България има хиляди, НО пещерни водолази в България сме няма и 10 човека Благодаря ви! До 23:59 часа е крайния срок
http://explorebg.natgeotv.com/participants?page=2
|
|
Чет Фев 19, 2015 11:01 pm |
|
 |
|